Ljubav je putovanje ne cilj: Džej Lo je imala mnogo uspona i padova, a sada uživa u ljubavi za ceo život (FOTO)

Potraga za pravom ljubavi je dugo putovanje

  • 2

Kada želite da se skrasite pored nekoga ko je vaša ljubav za ceo život, onda morate da napravite i par grešaka, a kako je to zna i Džej Lo.

U martu su pevačica i njen sadašnji verenik objavili da su se verili i ona je stavila na ruku novi verenički prsten. Iako je u njihovoj vezi sve sjajno, Džej Lo je izjavila da se bojala da prihvati verenički prsten s obzirom na to da prethodno nije imala sreće u ljubavi sa muškarcima.

Brojne veze i raskinute veridbe su iza Džej Lo, a ovo su samo neke od veza koje je javnost ispratila budnim okom.

Aleks Rodrigez

Foto: Tanjug/AP

Džej Lo je trenutno verena za poznatog bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza sa kojim je u vezi od kraja 2016. godine. Njihova veza je knjiški primer savršene veze za kju mnogi veruju da n epostoji. Za njih dvoje svi kažu da su odličan par i da jedno drugo motivišu da budu još bolji.

Drejk

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели champagnepapi (@champagnepapi) дана

2016. godine se šuškalo da se pevačica i Drejk krišom viđaju i drže njihovu vezu u tajnosti. Pevačica je to negirala, rekla da su njih dvoje samo zajedno radili na pesmi i da je slika koja je zapalila Instagram samo dokaz da su njih dvoje samo proveli neko vreme družeći se.

Mark Entoni

Foto: AP/Tanjug

Bila je u braku sa njim sedam godina, sve dok se 2011. godine nisu razveli. Imaju dvoje dece, Maksimilijana i Eme. Iako nisu uspeli zajedno, njih dvoje su se stalno podržavali i pomagali. Imaju samo reči hvale jedno za drugo.

Ben Aflek

Foto: Profimedia

Varnice su sevnule 2002. godine, a par se verio godinu dana kasnije. Par je nazivan često Benifer, ali je venčanje otkazano 2004. godine. Njih dvoje su ostali u kontaktu i godinama nakon što su raskinuli. Oni znaju da razmene mail-ove da pohvale jedno drugom filmove koje su snimili i slično.

Kris Džad

Njen drugi muž je bio igrač i koreograf. Bila je u braku samo 9 meseci, od 2001. do 2002. godine. Bila je to ljubav na prvi pogled za njega, a on je znao da je ona prava čim ju je prvi put ugledao.

Paf Didi

Foto: Profimedia

Jedna od velikih muzičkih zvezdi bila je u vezi sa ovom lepoticom. Njihova veza bila je burna i ispunjena prevarama koje su rasturile njihovu vezu. Pevačica je rekla da joj Didi nikada nije priznao prevaru, ali da je znala da je vara. On bi ponekad otišao u klub i ne bi se vraćao kući do ujutru. Ona je odlučila da je vreme za kraj.

Ojani Noa

Varnice sa prvim mužem su se javile još dok je on bio konobar u jednom od restorana na Majamiju. Ojani je bio takođe plesač, a o njihovoj vezi malo se zna. Razveli su se u januaru 1998. godine nakon 11 meseci braka.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA