≫ 

Venčanje godine i u Srbiji i u Hrvatskoj: Kako su izgledale svadbe iz bajke i koja mlada je imala lepšu venčanicu?

Svadba godine i u Srbiji i u Hrvatskoj!

  • 5
Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Printskrin: Instagram/sandraniketic

Džajina ćerka Dragana Džajić i Miloš Ivanović, brat proslavljene teniserke Ane Ivanović venčali su se juče pred 250 zvanica u jednom elitnom beogradskom hotelu.

U isto vreme na Hvaru i pod manjom medijskom pompom u bračnu luku uplovili su Bruna Sanader, mlađa ćerka bivšeg premijera Hrvatske Ive Sanadera i njen dugogodišnji dečko Vedran Vukadinović.

sanader bruna

foto: printscreen/facebook/Tanja Simundić

Obe svadbe su privkle veliku medijsku pažnju, uglavnom zbog zvanica koje su se na ovim ceremonijama okupile.

Dok su Dragana i Miloš imali punu podršku porodice, pa su tako svadbi prisustvovali njihovi proslavljeni članovi, na svadbi u Hrvatskoj se nije pojavio mladin otac Ivo Sanader koji, navodno, nije stigao, ali su uz Brunu ponosno stajale majka Mirjana, sestra Petra i stric.

sanader bruna

foto: printscreen/facebook/Tanja Simundić

Od poznatih zvanica ceremoniji u hrvatskoj katedrali koja je bila zatvorena za javnost prisustvovali su splitski arhitekta Jerko Rošin, bivši predsednik Sabora Luka Bebić i Sanaderov dugogodišnji telohranitelj poznat pod nadimkom Tigar.

sanader bruna

foto: printscreen/facebook/Tanja Simundić

Molitva je bila održana na čak pet jezika zbog velikog broja gostiju iz inostranstva, a izlazak iz crkve ispratila je hrvatska klapa Galešnik nakon čega su mladenci odmah ispred crkve odigrali prvi ples dok se slavlje nastavilo u klubu Carpe Diem, pa su se hrvatski mediji prilično namučili da dođu do bilo kakvih informacija i fotografija.

Dragana Džajić, Dragan Džajić

Printskrin: Instagram/sandraniketic

Dragana Džajić, Dragan Džajić

Printskrin: Instagram/sandraniketic

Nešto kasnije u Beogradu, prvi ples Dragane i Miloša bio je uz pesmu "When you tell me you love me", a gotovo svaki detalj prostora odisao je elegancijom i stilom.

Dragana Džajić, Miloš Ivanović

Foto: Telegraf

Za razliku od hrvatskih kolega ekipa Telegrafa je pak, uspela da dođe do ekskluzivnih fotografija sa srpskog venčanja godine na kojima možemo videti Draganu Džajić u najlepšem izdanju do sada i Miloša Ivanovića u elegantnom odelu.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Foto: Nikola Tomić

Među zvanicama koji su svojim prisustvom uveličali ovaj veliki dan za porodice Džajić i Ivanović, kao i za mladenace Draganu i Miloša, bili su Ana Ivanović, Merima Njegomir, Vladimir Petrović Pižon, Danica Drašković, Zvezdan Terzić sa porodicom, Aleksandra i Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, i mnogi drugi.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Foto: Nikola Tomić

Možda je najzanimljivije bilo pojavljivanje Mirke Vasiljević koja je umalo savršenom modnom kombinacijom "ukrala" slavu Dragani Džajić i bila veoma primećena na ovom venčanju. Primećena je bila i Aleksandra Prijović koja je u pratnji Filipa Živojinovića pokazala savršenu liniju samo nekoliko meseci nakon porođaja.

Na svadbi u Hrvatskoj osim mlade u prvom planu su bile deveruše koje su ponele elegantne roze haljine.

Ne možemo, a da ne prokomentarišemo i venčanice koje su mlade učinile pravim princezama.

A ne možemo ni da vas ne pitamo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...

    26. maj 2019 | 14:09

    Mirka I Ana su ostavile mladu u senci. Toliko su prirodno lepe i neodoljivo šarmantne, bez silikona i bilo čega drugog veštačkog na sebi! 👑

  • Brana

    26. maj 2019 | 14:59

    Da li vam je stvarno trebala i ova nebitna informacija iz hrvacke?!

  • Srbija do Tokija

    26. maj 2019 | 15:03

    Logicno nasa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA