≫ 

Milica je jednu poruku poslala celom svetu samo da bi pokazala koliko voli Dejana: Za 14 dana stiglo je 100 neobičnih fotografija kao odgovor (FOTO)

Ljubav dvoje mladih Srba ne poznaje granice

  • 9

Zaljubljeni parovi umeju ponekad da prođu kroz razne poteškoće tokom veze, naročito ako su razdvojeni. Zarad ljubavi čine mnogo toga. Pojedini kažu da veze na daljinu teško uspevaju baš zbog te prevelike udaljenosti i nemogućnosti svakodnevnog viđanja. Takve veze su, po ustaljenom mišljenju, osuđene na propast, ali to ne važi za Dejana i Milicu.

Milica i Dejan, zaljubljeni par Poruka iz Moskve; Foto: Privatna arhiva

Postoje, dakle, parovi koji uspevaju da odole svakavim iskušenjima i poteškoćama koje sa sobom nosi veza na daljinu, a da njihova ljubav pritom jača iz dana u dan.

Milica i Dejan, zaljubljeni par London; Foto: Privatna arhiva

Mladi srpski par Dejan i Milica primer su toga kako uspevaju veze na daljinu. Njih dvoje su opovrgnuli floskulu "daleko od očiju, daleko i od srca".

Milica i Dejan, zaljubljeni par Ljubazni su bili i Berlinci; Foto: Privatna arhiva
Milica i Dejan, zaljubljeni par Milica voli Dejana i ispred Koloseuma; Foto: Privatna arhiva

Srećni su i zaljubljeni, veza na daljinu im savršeno funkcioniše, a povodom Dejanovog rođendana, Milica je skovala plan kako bi iznenadila i oduševila svog voljenog.

Srećno zaljubljena devojka napisala je poruku: "Dejane, volim te. Milica". Zatim je preko Instagrama slala fotografiju te poruke ljudima širom sveta, sa molbom da i oni sami napišu isto i da joj tu izjavu ljubavi svom dečku fotografišu i pošalju joj iz mesta gde se trenutno nalaze.

Milica i Dejan, zaljubljeni par Fotografija je stigla i iz dalekog Perua; Foto: Privatna arhiva
Milica i Dejan, zaljubljeni par Kineski zid; Foto: Privatna arhiva

Mnogi su je blokirali, a Instagram joj je čak u jednom momentu ugasio profil zbog "neprimerenog sadržaja", uznemiravanja korisnika i učestalog ponavljanja istih reči.

Milica i Dejan, zaljubljeni par Fotografiju iz Jordana Milica sigurno nije očekivala; Foto: Privatna arhiva
Milica i Dejan, zaljubljeni par U kampanju se uključio i Novi Zeland; Foto: Privatna arhiva

Međutim, bilo je onih fasciniranih Milicinom izjavom ljubavi svom voljenom, koji su sa oduševljenjem prihvatiili njen izazov i slali joj fotografiju sa lokacija gde se nalaze, uz čuvenu poruku. Za dve nedelje stiglo joj je oko 100 fotografija.

Milica i Dejan, zaljubljeni par Zabranjeni grad, Kina; Foto: Privatna arhiva
Milica i Dejan, zaljubljeni par Tadž Mahal, Indija; Foto: Privatna arhiva

Stizale su joj fotografiije iz raznih delova sveta. Slali su joj oduševljeni ljudi iz Južne Amerike, Azije, raznih delova Evrope i SAD-a, sa Novog Zelanda, a jedna joj je poslata i iz Bulevara slavnih iz Holivuda, gde su ugravirane zvezde sa imenima slavnih ličnosti koje su ostavile trag u umetnosti kojom su se bavili tokom kariijere.

Milica i Dejan, zaljubljeni par Ljubav Dejana i Milice dospela i do Holivuda; Foto: Privatna arhiva

- Veza na daljinu ume da bude teška. Nama daljina nije predstavljala problem. Bližio se Dejanov rođendan, a mi smo bili u vezi tek nekoliko meseci. Želela sam da mu poklonim nešto posebno i pokažem koliko mi znači. Htela sam da dokažem da ljubav ne poznaje granice. Sakupiti 100 fotografija za 14 dana je bio pravi izazov. Pojedine fotke je bilo jako teško dobiti zbog razlike u vremenskoj zoni - ispričala je Milica za Telegraf.rs.

Milica i Dejan zaljubljeni par Milica i Dejan planiraju da obiđu sva mesta iz kojih su dobili fotografije Foto: Privatna arhiva
Milica i Dejan, zaljubljeni par Kip slobode, Njujork; Foto: Privatna arhiva
Milica i Dejan, zaljubljeni par Rio de Žaneiro; Foto: Privatna arhiva

(M. Ž./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    3. jun 2019 | 06:54

    Prelepo neka vas sreća prati u životu i da vaša ljubav večno traje

  • Ja

    3. jun 2019 | 01:05

    Dobar fazon! Ma prelepo bravo za sve ucesnike jer ljubav pokrece svet!!!

  • Јасмина

    3. jun 2019 | 00:23

    Нека вам љубав траје вечно.💖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA