≫ 

Anu suprug optužuje da zarađuje na njegovoj bolesti, a ona se provodi na hrvatskom primorju (FOTO)

Razvod Ane Bučević i Saše Dvornika ne prestaje da talasa javnost regiona

  • 7

Ana Bučević, najpoznatiji motivacioni govornik u regionu, otkrila je pre par dana na društvenoj mreži objavila da se razvodi od supruga Saše Dvornika. Suprug je optužio da preko njegove bolesti gradi slavu, ali nju očigledno nije poremetilo, jer se mnogo dobro provodi na letovanju.

Poslednjih dana se na društvenim mrežama mnogo priča o krahu braka splitske jutjuberke i motivacionog govornika Ane Bučević.

Njen uskoro bivši suprug Saša Dvornik je pre nekoliko dana sasuo mnogo toga na Facebook-u o svojoj supruzi i optužio je da "preko njegove bolesti gradi svoj svet". Ali, čini se da nju to i ne dotiče previše.

Dok traje čitava drama oko razvoda, Ana Bučević uživa na letovanju sa svojim sledbenicima koji za to sedmodnevno iskustvo moraju da plate 8.000 kuna (127.000 dinara). Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Ana se dobro zabavlja uz lake taktove pa je tako zapevala pesmu "Kralj izgubljenih stvari" Saše Matića, a po snimku se čini da se posebno raspametila na stihove "i bolje da se ne vidimo nikad..."

Zapevala je i s osobljem lokacije na kojoj je organizovano letovanje, i to Petra Grašu, a uz bazen je đuskala uz taktove Severine.

Nekoliko dana ranije, njen suprug je iznenadio pratitelje na društvenoj mreži žestokim statusom o svojoj supruzi.

- Možeš šta hoćeš i dokle hoćeš. ali ne priko mojih leđa....pogotovo prebacujući mi što sam imao RAK... JA sam taj koji je odlučio da promeni svoj "mindset", tebi hvala na podršci, ali nisi TI ta koja je zaslužna, NEGO JA, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica..., jer ako ima ko da priča, svetu da pokaže, dokaže da se može sve u životu, samo snagom volje i uma... JER JA SAM ODLUČIO, a TI samo sela u voz da učestvuješ u putovanju, jer ga sama nisi mogla kreirati...SVE OSTALO JE NEBITNO, jer  sad ja NASTUPAM, ne JA EGO, NEGO DUŠA, ISTINA, ČOVEK KOJI GREŠI, NISAM SVETAC, BEZGREŠAN, ali sam istina, jer da nisam ne bih bio ovde sad,  znači vredim nešto, jer da nije tako otišao bih, a TI si me naučila KAKO ZRAČIŠ, TAKO PRIVLAČIŠ... Sad ću JA Saša Dvornik puniti Arene, i to Štark Arenu, a ne Sava Centar..... jer moja misija je puno više od onog što TI misliš.... Čudan je ovaj univerzum...."

Čim je objavio status krenule su brojne reakcije na njegovu objavu, a Saša se ponovno javio u komentarima.

Ana Bučević Printskrin: Instagram/safariduha

- Nisko, ne, jer sve je napisano s potpunim rezonom, pri punoj svesti, jer kad te neko ponizi kao čoveka, osobu od krvi i mesa, kad neko pljuje po tebi kao da si krpa, e tu onda dolazi do obrane integriteta, svog lika i dela, tj. neko ko ti je sebe celog dao, svoje telo, dušu, svoju iskrenost..., čak sve ovo je izašlo na videlo jer ne stojim iza puno stvari izrečenih, jer ne  želim da svet bude obmanut....da pojednostavim, preko moje bolesti ne možeš graditi svoj svet, a pogotovo ne iznoseći neistine  dvosmislene rečenice...pričati jedno, a živeti treće. Da vam neko dodeli ulogu bez vašeg znanja, igra se s vašim emocijama, uverava vas  da je danas ponedeljak, a ne sreda...,itd...., nisam osvetoljubiv, niti mi je namera takva, ali MORAM zbog sveta koji se nalazi u vrtlogu,  da Ana me svemu naučila, ali krpa i opušak nisam....Pa zar se tako ponaša prema Tati našeg sina...tu za mene priča počinje i završava...,  kad knjiga izađe u javnost, bićete sigurni u moje ispravne odluke, naravno, imajući u vidu da je Ana Mama.

Ni status ni komentar više se ne mogu da se pronađu na Facebook-u, ali zato se na društvenim mrežama može videti Anin osvrt na čitavu priču.

- Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam parnicu pre nekoliko meseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su štetile našoj porodici. Sve sam uradila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži. I ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Toliko znam. Naš razvod je sporazuman, ali njegov Ego kao što vidite ponekad luduje i nije u stanju da ga kontroliše. Ćutala sam do sada iz više razloga. Htela sam da mu pomognem da se vrati na pravi put. Oprostom i ljubavlju. Htela sam da osvesti svoje izbore i gde će ga odvesti. Htela sam, što i jesam u našoj intimi rešiti sa zavodom za socijalnu pomoć da mi upute savete kako da sa izborima koje donosi ostane prisutan tata našem sinu. Uradila sam sve da zadrži integritet i dostojanstvo. Na žalost, on ni ovog trenutka nije svestan izbora koje i dalje donosi.

- Jasni su meni obrambeni mehanizmi i napad kao obrana. To je čovek kog sam ludo volela sedam godina i dala mu svoje puno poverenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i šta ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga poverenje shvatiš da onog najvažnijeg za srećan brak više nema. Prijateljstva. A ja ljubav dišem. I disala sam je svakog trenutka našeg braka - nastavila je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 💕Ana Bučević 💕 (@safariduha) on

- Ovo je jedna od naših poslednjih fotografija gde sam ja i dalje bila ludo zaljubljena u svog supruga, a on je u tim trenucima već znao da donosi izbore koji ljubav nisu. Ne pada mi na pamet ni jednom rečju da ga ponižavam, vređam ni blatim. To je tata našeg sina i čovek za kog sam mislila da ćemo život zajedno provesti. Više to ne mislim. To nije više onaj moj Saša. Nikada ga nisam prevarila, nikada lagala, nikada napravila ni jedan postupak koji ljubav nije bio. Ja i dalje i ovog trena volim njegovu dušu, ali ne ono ko je postao! Ja mogu samo da živim ljubav. Kada ljubav to više nije, ja idem dalje opet živeti ljubav. A njega ću sada voleti izdaleka. Toliko od mene... -zaključila je.

Posle toga, Saša Dvornik ponovno se oglasio u intervju

- Ispočetka sam bio i ja deo Aninih predavanja, koja su se odvijala po nekoliko sati ujutro i popodne; to je koštalo u proseku pedesetak eura. Moj deo je bio 45 minuta govora o pobedi nad karcinomom i slično, a onda mi je Ana to ukinula. To je bio prvi put da mi se upalio alarm u glavi. Nešto nije u redu, govorio mi je unutrašnji glas - nastavio je.

- Majka mi je preminula u novebru 2017. godine, a mesec dana kasnije, kad se još nisam oporavio, saznajem da me Ana prati putem "parrents control" aplikacije na Ipad-u, poslovnom virtualnom notesu koji nosim svuda sa sobom - rekao je.

Kaže i da je saznao da je ona imala "tajni devizni račun na kojem je od njega skrivala prihode od YouTube -a. Tvrdi i da je krajem februara ove godine Ana od njega tražila da potpiše bračni ugovor na što je pristao.

- Ni potpisivanje bračnog ugovora nije pomoglo da se naš brak spasi, a zapravo je sve bilo deo Aninog podmuklog plana. Vrhunac njene okrutnosti bio je taj što me je na rođendan moje pokojne majke, 25. aprila ove godine, izbacila iz našeg novog stana na Strožancu, posle čega sam se vratio u svoj porodični dom, tamo gde sam živeo i prije nje - kaže Dvornik.

Saša i Ana u braku su od 2014. godine i zajedno imaju petogodišnjeg sina. Ani je brak s Dvornikom bio treći brak. Iz prvog braka ima ćerku, a u drugom braku nije imala dece.

VIDEO: Nataša prvi put sa prvim bivšim mužem na javnom mestu: Evo kako su se Dača i ona ponašali

(Telegraf.rs / index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksej

    30. jun 2019 | 20:28

    Konačno dokaz da je žena klasičan prevarant- jedno misli, drugo priča a treće radi. A ovce iz Srbije koje joj veruju svakako i treba šišati. Čekam da vidim rasplet sa Ministarstvom zdravlja R.Hrvatske gde su je tužili za nadrilekarstvo. Jbg žena se baš zaigrala..

  • Mladen

    30. jun 2019 | 15:12

    Koga briga za ove likove?

  • YYY

    30. jun 2019 | 15:40

    Ko su uopste ovi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA