• 45

Svaka peta žena se udaje za muškarca u kog nije zaljubljena, a situacija kod muškaraca je još gora

Pa, zašto se onda uopšte venčavaju?

  • 45

Trećina muškaraca se oženi devojkom za koju uopšte ne misli da je „ona prava“, pokazuje istraživanje jedne internet stranice u kojem je učestvovalo pet hiljada ljudi.

Petina ispitanih žena potvrdila je da je takođe ušla u brak sa osobom koja poseduje vrline koje su im važne, iako u tu osobu uopšte nisu bile zaljubljene.

S obzirom na to da ne veruju da za svakog postoji idealna osoba, ispitanici pristaju da se obavežu i provedu život sa ženom u koju nisu zaljubljeni.

No, interesantno je da je 20 odsto muškaraca otišlo korak dalje u objašnjavanju priznajući da se nikada ne bi vezali za ženu koja ih seksualno ne privlači.

Želja za ženidbom bila je mnogo snažnija kod mladića u dvadesetim, nego kod onih u tridesetim, a najveću potrebu da se ožene imali su muškarci četrdesetih godina.

Rezultati su pokazali i da 44 odsto muškaraca u poređenju sa 50 odsto žena smatra da loš seks može uništiti vezu, dok su žene te koje i dalje prilikom odabira partnera stavljaju naglasak na obrazovanje i uspeh u karijeri.

Šta vi mislite o ovome - da li je zaljubljenost osnovni preduslov za brak ili ne?

VIDEO: Mirjana slavi 30 godina od razvoda!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • brankica

    Mnogo znaci postovanje razumijevanje jedno prema drugom

  • Znam ih

    Ima neke udaju se cisto radi reda.

  • Nena

    Kazu da ljubav ne postoji. Mislim kazu neki psiholozi, kao tako se ne bira partner. E sad neko veruje srcu a neko obrazovanju, poslu ili necem vec drugom sta nudi buduci partner. Jbg tesko je danas biti pametan. 🤔🙄

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima