• 20

Lepo je imati zgodnog muškarca za muža, ali da li ste znali da se oni češće razvode?

Ukoliko žele stabilnu vezu i partnera za ceo život, ne bi trebalo da jure za fatalnim muškarcima

  • 20

Mada često kažemo da lepota nije važna i da bi trebalo više da cenimo druge kvalitete, stručnjaci tvrde da žene uglavnom "padaju" na zgodne muškarce.

Psiholozi smatraju da privlačnost može biti podsvesna i da takvi muškarci imaju bolje gene. Ali, ono što drage dame verovatno ne znaju jeste da, ukoliko žele stabilnu vezu i partnera za ceo život, ne bi trebalo da jure za fatalnim frajerima, jer privlačni muškarci verovatno neće biti verni svojim partnerkama.

Tako, barem, tvrdi psiholog dr Medlin Fugere sa Univerziteta u Konektikatu, koja se bavi romantičnim aspektom veza i privlačnosti. A ako se, ipak, udate za zgodnog dasu, nemojte da mislite da ste srećnica koja je uspela da odvede pred oltar muškarca za kojim žene uzdišu.

Imajte na umu da ga nećete lako zadržite pored sebe, jer se češće razvode. Naprosto, ne mogu da odole izazovima i udvaranjima nežnijeg pola.

VIDEO - I mi seksi doktore za trku imamo: Zbog njihovih zmijskih tela žene su im stalni pacijenti

(Telegraf.rs/novosti.rs)

Komentari

  • Ona

    Treba samo naci srodnu dusu. To je kljuc do prave srece...

  • eugenika

    s nekim valja imati i zdravo potomstvo, a ovi/ove sto se redjaju posle mogu biti svakaki.

  • Idi

    Vara onaj ko može, ko je poželjan, lep, bogat... Lepotani isto varaju jer su traženi i devojke sa njima nikad ne mogu mirno da spavaju. Za neku devojku je mnogo racionalnije da nadje nekog prosečnog ako želi stabilnu priču. Prosečni ne varaju taj nadje jednu koja ga hoće pa se posle zahvaljuje bogu neće taj da rizikuje jer zna koja je muka da nadje nešto.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima