• 6

Neočekivani razlog zbog kojeg bi žene trebalo da glume orgazam zapravo je vrlo logičan

Glumljenje orgazma pozitivno deluje na oba partnera

  • 6

Iako se smatra da je jedina uloga odglumljenog orgazma da nas što pre izvuče iz lošeg seksualnog odnosa, naučnici otkrili da uživljavanje u ulogu zadovoljene žene ima dobrih strana, čak odličnih.

Zapravo, ako glumite orgazam, vrlo verovatno da ćete ga i zaista doživeti.

U studiji sprovedenoj na Univerzitetu Teksas učestvovalo je 998 žena od 18 do 29 godina. Sve one su upitane da li glume li orgazam i zašto. Na skali od jedan do šest trebalo je da odrede koliko često imaju orgazam, bez obzira na vrstu seksa koji upražnjavaju.

Par u krevetu, sex, seks, romantika

Foto-ilustracija: Shutterstock

Pokazalo se da one žene koje glume orgazme kako bi se osećale bolje u svojoj koži ili uzbudile, češće doživljavaju prave orgazme, dok žene koje ih glume jer misle da nešto nije u redu s njima ili žele da uzbude partnera, ređe istinski uživaju u seksu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajanstvena

    Ja ne glumim ali mi prija energija partnera tako da sam ja posle vodjenja ljubavi energetski i emotivno napunjena i zadovoljna

  • Cccc

    Uvek glumim jer ovaj moj pojma nema

  • ZZ

    Kakav crni orgazam sa današnjim momcima... Pola sata ti treba da im pročitaš sve tetovaže, sve opasni momci, a u krevetu truba. Nekog Lalu naći, ili Šumadinca seljaka, od nabildovanih nema ništa.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima