• 17

Ovo su muškarci koji najčešće plaćaju za seks, a nisu oni stariji i usamljeni

Mislite da su to stariji, usamljeni muškarci?

  • 17

Nedavne studije su pokazale da posao prostitucije ne izumire jer uvek ima nove klijente, koji su najčešće poslovno uspešni muškarci starosti od 25 do 34 godina.

Rezultultati istraživanja pokazali su da je u proteklih pet godina 3,6 odsto muškaraca koristilo usluge prostitutki, dok je svaki deveti to učinio barem jednom u životu.

Anonimno istraživanje obuhvatilo je preko 6.000 muškaraca od kojih je najviše uspešnih poslovnih ljudi od 25 do 34 godina koji nemaju stalnu partnerku.

- Ovi rezultati razbijaju predrasudu o tome kako usluge prostitutki najčešće koriste stariji i usamljeni muškarci, već pre mlađi koji su generalno skloni riskantnom ponašanju, poput prekomernog unosa alkohola i korišćenja droge, rekao je autor studije dr Ket Merser.

Osim toga, istraživanje je pokazalo da muškarci koji su plaćali za seks imaju dvostruko veći rizik da zarade neku polnu bolest. Isto tako, rezultati su pokazali da ti muškarci tokom života u proseku uglavnom imaju oko 32 seksualne partnerke.

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Mile

    Zar ne platis uvek seks? Pice, vecera, tasna, cipele, haljina, mindjuse...

  • Ja

    Kad vec placa neka plati onu koja se zove kako treba,a ne kao ima vezu-brak,a samo je lova vazna.Dok ima kesa zajedno su.Ovo je jeftinije i lepse,nema svakodnevnih triskova za izivlkavanja kupovinom,skakanja po zivcima i sl. Samo zastita i to je to.Mada treba je koristiti i u braku!

  • Bre

    Plate uslugu dobijanja polnih bolesti, kako im se ne gadi da guraju gde toliko drugih pacenika gura...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima