• 1

Znamo pravi razlog zašto žene šalju razgolićene fotografije svojim partnerima

Slanje provokativnih fotografija partneru u mnogim vezama nije tabu

  • 1

Iako ne postoji tačan odgovor na pitanje da li treba da šaljemo partneru seksi fotografije ili ne, mnoge zanima jedno pitanje: Zašto pojedici vole da se skidaju pred objektivom?

Na prvi pogled jasno je da je reč o zagrevanju atmosfere kada niste na istom mestu kao i vaš partner, ali jedna naučnica je otkrila da je razlog zašto neke žene šalju muškarcima provokativne fotografije dosta složeniji.

Naučnica Morgan Džonstonbaug sa sociološkog fakulteta u Arizoni želela je da otkrije šta tačno motiviše mlade da se fotografišu na ovaj način.

U anketi je učestvovalo oko 2000 studenata, a njih oko 56 odsto priznalo je da su u prošlosti partnerima slali razgolićene fotografije, a 73 odsto njih su bile žene.

Kao odgovori na pitanja zašto su to uradile ponuđena su ima 23 odgovora, a najviše njih je odgovorilo da su to radile kako njihovi partneri ne bi izgubili seksualni interes. Većina devojaka je rekla da se na taj način oseća moćnije i da tako podižu samopouzdanje.

Zaključak doktorke Morgan je da bi roditelji trebalo češće da razgovaraju s mladima o tome šta rade sa svojim intimnim partnerima jer posledice nekada mogu da budu neprijatne.

Video: Snežana Đurišić zapretila Jeleni Karleuši ne znajući da je snima

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

  • Rr

    A sto meni udate zene salju razgolicene slike? 😂 cak jedna drugarica udata je ima dete znamo se 10 god odemo na kafu, ali ja budala nikad nisam pitao sto saljes. 🤦‍♂️😂 ne druzimo se vise znam sad i sto- znao sam svakako ali draza bila ko drug da popijemo pice ali dzzba.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima