≫ 

Pozicija na poslu određuje kakvi ste u krevetu? Rezultati ankete se neće svideti ovoj grupi radnika

Problemi na poslu praćeni velikim stresom, mogu se negativno odraziti na seksualni život i potencijalno ugroziti vezu

  • 1

Jedna zanimljiva studija iz Velike Britanije bavila se uticajem stresa na emotivne veze, kada je dokazano da hroničan umor i nezadovoljstvo i te kako mogu da se odraze na strast u spavaćoj sobi.

Naime, zbog sve bržeg života, pa samim tim i stresnijih situacijama sa kojima se suočava svakog dana, čak četvrtina muškaraca iz Velike Britanije ima problem u spavaćoj sobi.

U okviru istraživanja u kome je o svom seksualnom životu govorilo 1035 Britanaca, otkriveno je da je glavni krivac za to stres.

Prema statističkim podacima, 22 posto njih je otvoreno kazalo da osećaj teskobe i depresije negativno odražava na njihov život, ali i zdravlje jer su kao posledica javila erektilna disfunkcijaOd ukupnog broja ispitanika, 20 posto muškaraca se složilo da je stres glavni krivac za loš seks. 

Umoran muškarac, čovek, spava na poslu, spavanje, posao Foto: Profimedia

Ko je najugroženiji?

Na osnovu ankete, stručnjaci su došli do zabrinjavajućeg podatka jer je čak 22 posto muškaraca iz Velike Britanije otkrilo da na prvo mesto stavljaju posao, pa onda seks. 

Istraživanje londonske kompanije Zava je otkrilo da muškarci koji se bave menadžerskim poslom i imaju šefovsku funkciju češće imaju problema sa erektilnom disfunkcijom. Od ukupnog broja anketiranih muškaraca na visokim položajima j njih 23 posto je priznalo da teško postižu erekciju.

Video: Najseksi pilot zavodi sve redom sa neba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA