Vreme čitanja: oko 1 min.

6 tužnih razloga zbog kojih žene ne mogu svaki put da dožive orgazam

Vreme čitanja: oko 1 min.

U čast Svetskom danu orgazma

  • 21
orgazam Foto-ilustracija: Pixabay

Međunarodni dan orgazma možda nije neki veliki praznik, ali za vas i vašu bolju polovinu može da bude najveći praznik ove godine, ako se potrudite kako treba.

Na Svetski dan orgazma dolazi i poražavajuća statistika koja kaže da svaka četvrta žena nikada nije doživela orgazam.

I dok se opterećuju kada će doći trenutak da ga zaista dožive, jedina opcija ostaje - gluma. Ipak, stručnjaci kažu da je upravo neopterećivanje time i potpuna opuštenost jedini pravi lek i put ka orgazmu.

Pogledajte 7 najčešćih razloga zašto žene glume orgazam.

Devojke u neobaveznom seksu nikada ne svrše

Rezultati nedavno sprovedenog istraživanja pokazuju da devojke koje su sklone šemama za jedno veče imaju daleko manju šansu da dožive orgazam za razliku od žena koje su u dugoj vezi.

Mislite da se orgazam podrazumeva

Pa, ne baš. Kada shvatite da do orgazma neće doći imate dve opcije - možete da prekinete odnos ili da se odlučite za bezbolnu verziju glume, odnosno "malo mi je falilo".

Preumorni ste

I to je u redu ako se ne osećate dovoljno raspoloženo za akciju.

Trudite se, ali ne uspeva

Isprobavate sve moguće poze, ali jednostavno ne ide. Bez brige, jednostavno nije vaše veče za orgazam.


Ako sam do sada folirala i sad ću

Mnogi muškarci čak i znaju kada folirate, ali vam to neće reći. S druge strane, sebe ste toliko navikli na glumu da se čak više ni ne trudite da doživite orgazam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. decembar 2019 | 11:46

    Evo ja sam zena i kažem da svaka žena koja glumi orgazam ne zaslužuje nikada ni da dodje do njega. Stvarno ne razumem, hvala Bogu ja nemam taj problem, ali kako li dodju na ideju da glume. Muškarca koji te voli i želi da te zadovolji ne možeš prevariti, jer orgazam se oseća i vidi na više načina, da ne objašnjavam sad potanko ovde kako. Tako da, vi žene koje glumite orgazam, em same sebe uskracujete za tako dobar osećaj, em pored sebe imate muškarce koje bas briga za vas. Svakako, ako već glumite, za bolje od takvih i niste. Užas! Pravi muškarci biraju i imaju prave žene sa kojima zajedno uživaju u vođenju ljubavi ili u seksu, sta god od ta dva da imaju.

  • Duck

    24. decembar 2019 | 08:34

    Moja žena kaže da kod nje to zavisi od mnogo čega, raspoloženja, mesta, partnera...

  • Dl

    24. decembar 2019 | 07:11

    Neke devojke su neorgazmične i ne pomaže ništa, čak ni same sa sobom ne mogu da dodju do orgazma. Neke su orgazmične i znaju svoje telo, seksualne su, liberalne i znaju da dodju do orgazma. Sad koliko je devojaka sa nekim ko ih ne privlači dovoljno? Devojke same ste krive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA