≫ 

"Suprug me vara i to me uopšte ne pogađa. Najvažnije mi je da je on zadovoljen"

Jedna anonimna žena na internetu priznala je da je saznala za suprugovu aferu, ali da je nije briga jer samo želi da on bude zadovoljen

  • 12

Pored neobične ispovesti i nesvakidašnjeg scenarija nakon prevare, anonimna žena je na jednom blogu upitala ostale komentatore da li je luda zbog svoje nesvakidašnje reakcije.

- Shvatila sam da ja zapravo živim zbog njega. Tu sam da budem njegova supruga i majka našoj deci. Provodim sate dnevno kuvajući i spremajući kuću. Pored toga trudnim se da izgledam lepo, vežbam i sređujem se. Ne odbijam ga kada želi seks. Tu sam kada god on to poželi. Nisam žena koja opterećuje supruga, ne kukam, ne žalim se i ne popujem mu. Njegov mir i spokoj su za mene broj jedan po prioritetu kao i zadovoljstvo naše dece. Sumnajla sam da me vara i ranije, ali nikada nisam želela da idem toliko daleko i da ga proverevam.

Danas sam pronašla dokaz da me vara i na moje iznenađenje reagovala sam potpuno ok i nije mi jasna sopstvena reakcija. Ne osećam da je prevara neki veliki problem i zbog toga preispitujem svoju svest. Zamišljam ga kako spava s drugom ženom i to me ni malo ne potresa.

Da li je noramlno da se ovako osećam? - pitala se na kraju posta žena.

Komentari su bili jednoglasni, a to je da joj je potrebna pomoć...

- Najbolje bi bilo da odeš kod psihologa. Nisi luda, ali zvučiš kao neko ko je bio na neki način zlostavljan u prošlosti- savetovala joj je jedna komentatorka.

- Razgovaraj s nekim, ako ne sa doktorom onda s nekim iz bliže familije, reci to naglas možda ćeš se drugačije osećati- pisalo je u drugom komentaru.

- Nije baš najnormalnije da se tako osećaš, razgovaraj s nekim obavezno- savetovao je treći korisnik.

Šta vi mislite, da li je normalno da se nakon prevare ne osećamo iznevereno?

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    9. januar 2020 | 08:52

    Ovo je ocigledno brak iz interesa.Ona cuti i trpi jer joj zbog sigurnosti ne odgovara drugacije.Ljubavi ovde nema.Onaj ko voli ne vara,pravi muskarac kada prestane da voli otvoreno kaze.Njemu ona odgovara jer mu kuva,pere ga povladjuje u svemu sto bi se razvodio?Ja mnogo volim svog muza,ali da me vara ne bi okom trepnula ostavila bi ga odmah.Ne bi nikada dozvolila sebi da legnem u krevet sa nekim ko me ponizio.Zivot ide dalje,kada se jedna vrata zatvore druga se otvore.

  • Zvezda

    9. januar 2020 | 01:16

    Ne voliš ti njega, prosto. Imaš samo neki osećaj sigurnosti za decu i sebe, krov nad glavom itd... Da ga voliš... e drugu bi pesmu pevala, puca srce!

  • Hmm

    9. januar 2020 | 09:01

    Teska tema, muskarac vara iz strasti, zena iz ljubavi, gde je veca prevara? Ne valja ni jedno ni drugo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA