Izlazila je sa momcima samo zbog novca, a ovakvu osvetu definitivno nije očekivala

Ljubavne veze danas se sve češće zasnivaju na koristi i teško je pronaći nekoga ko gaji iskrena osećanja prema vama

  • 5

Zabavljanje je teško, naročito njegov početak. Duboke veze se ne ostvaruju preko noći, za njih su potrebni vreme i trud. A priča jednog dečka upravo dokazuje to da nije sve uvek onako kao što izgleda.

Nedavno je jedan korisnik Reddita proveo neko vreme sa svojom novom devojkom. Bila je prilično lepa i još uvek su se upoznavali, ali odjednom se ispostavilo da nju zanima samo njegov novčanik. Naravno, ovakve stvari je bolje shvatiti pre nego kasnije kako biste prošli bezbolnije. Ipak, Redberi je ipak želeo svoju novu devojku da natera da, na neki način, plati za to. On je svoju priču o planu za osvetu podelio na društvenim mrežama i njegov post je ubrzo postao viralan. Naime, imao je više od 16.000 reakcija.

-  Zaista mi se dopala ta devojka. Upoznao sam je na kursu za spasioce i često smo pričali dok smo bili tamo. I (kako sam ja mislio) pronašli smo se i dopali jedno drugom. Razmenili smo brojeve telefona i društvene mreže i dopisivali smo se nekoliko nedelja, pre nego što sam je pozvao u bioskop, što je prihvatila – počinje svoju priču ovaj momak.

-  Imali smo opuštene sastanke, ništa ozbiljno. Nismo čak odlazili ni kod nje ili mene u stan, mada sam pominjao i tu ideju. Za par nedelja jedan prijatelj (koga sam takođe upoznao na kursu za spasioce i ostao sa njim u kontaktu jer je veoma dobar) poslao mi je nekakav skrinšot –nastavlja Redberi.

U skrinšotu je bila razmena poruka njegove devojke i druga koji je pitao da li još uvek izlazi sa njim. Ona je napisala – naravno da izlazim, sve dok mi sve plaća dopuštaću mu da me izvodi. Devojke moraju da jedu - a uz to je stavila i „smajlija“ koji plače od smeha.

-  Rekao mi je da se oseća loše zbog mene jer sam dobar momak, a da ona to radi i drugim momcima. Nakon što sam video sve ovo, pozvao sam je da izađe sa mnom u jedan restoran. Tu se služe porcije koje koštaju  između 20 i 40 dolara po osobi i specijalni dezerti. Naručio sam najskuplje što su imali, a i ona je isto. Oboje smo dobili specijalne sladolede i popili nekoliko pića. Davao sam joj komplimente i smeškao se sve vreme dok nisam rekao da moram da idem do toaleta i otišao. Nakon 45 minuta dobio sam besne poruke od nje u kojima mi kaže da je morala da zove svoju mamu da plati jer nije imala novac kod sebe. Rekla je da smo završili. Znam da ovo nije mnogo i baš je bezveze jer sam se nadao da sam joj se dopao, ali bio je prilično dobar osećaj ostaviti je onako – zaključuje priču mladić.

Zena, Novac, Sponzorusa Foto: Pixabay.com

Mnogi ljudi ostavljali su komentare na njegovu objavu, neki su ga podržavali, neki ne, a većina je osuđivala koristoljubivu devojku. Nakon nekog vremena, korisnik je na istoj društvenoj mreži dao još jedno objašnjenje:

-  Takođe, moram da kažem još nešto. Da mi je ijednog trenutka rekla da je u teškoj finansijskoj situaciji ili da iz bilo kog razloga nije u mogućnosti da plaća, razumeo bih. Međutim, ona nosi skupu odeću i ima dve „Šanel“ torbe (to je samo ono što sam ja video dok smo izlazili zajedno). Nikada nije bila nešto naročito nežna uživo, ali je zato znala da bude fina i slatka preko poruka, dok je ne pozovem da se vidimo. Nikada nije ni pokazala interesovanje za bilo šta što nije uključivalo novac. Zvao sam je da se šetamo parkom i nešto slično tome, nije htela, uvek je govorila da je zauzeta. Ali kada bih ponudio bilo šta što podrazumeva trošenje novca na nju, bila je tu.

- Zaista nisam obraćao pažnju na te stvari, dopadala mi se ta devojka. Bila je tako slatka i nikada ne bih posmislio da može biti takav manipulator. Jednom sam je čak i pitao da podelimo račun jer je plaćane podrazumevalo da potrošim svu gotovinu iz novčanika, ali je ona rekla da je zaboravila svoj novčanik i izvinila se. Sve se promenilo kada sam dobio onaj skrinšot. Znam da nije moralno to što sam joj priredio i da je trebalo direktno sve da joj kažem, ali reagovao sam u trenutku ljutnje i besa. Ova objava uopšte nije o tome šta je ispravno, a šta ne. Samo sam želeo da se osvetim k***i koja me izigrala – završava svoje drugo objašnjenje izigrani dečko.

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    8. januar 2020 | 23:29

    Zene su zlo u ovom vremenu.Samo mani,mani ih zanima i naravno besna kola.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • Vc

    9. januar 2020 | 01:39

    E nek si joj doso glave

  • Glupi

    8. januar 2020 | 23:16

    Ljakse mogao je naplatiti u naturi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA