Iznenadila muža provokativnim fotografijama: Bio je srećan, a onda je zbog jedne stvari pobesneo

Ono što je trebalo da bude prelep poklon, zbog samo jednog detalja pretvorilo se u pravi haos i izazvalo buru na Internetu

  • 22
woman Pixabay.com

Jedan muž okarakterisan je kao nesiguran i kao osoba koja sve kontroliše, nakon što je pobesneo na svoju ženu kada je video album sa fotografijama koje je napravila za njega, piše Mirror.

Čovek je objasnio da je bio “prilično uzbuđen” kada mu je supruga rekla da ima iznenađenje za njega i predala mu buklet.

Kada ga je otvorio, shvatio je da je unutra kolekcija golih i zavodljivih fotografija njegove žene koje je opisao kao “fantastične”.

Delovalo je kao da je poklon veoma dobro prihvaćen, sve dok muž svojoj ženi nije postavio vrlo jednostavno pitanje.

- Bio sam baš srećan sve dok joj nisam rekao da izgleda dobro i pitao je da li se sama fotografisala i ona je rekla da nije - objašnjava muž.

- Pitao sam je da li je fotograf bila žena i rekla je da nije. Bio sam besan jer nije čak ni razgovarala sa mnom o tome, samo je zavodljivo pozirala pred tamo nekim muškarcem. Pre nego što se iko zapita, ne kažem da ne može da ide na masaže i slično, razlika je u tome što fotografisanje uključuje zavodljivo poziranje koje može imati seksualnu konotaciju za razliku od masaže, saune ili nečeg drugog gde samo sedite - priča dalje ovaj muškarac.

On, još navodi:

- Rekao sam joj da je trebalo da razgovara sa mnom pre nego što je ovo uradila i da ne želim da pozira pred drugim muškarcima. Ona mi je na to odgovorila da bi trebalo da budem srećan i nazvala me pogrdnim imenom. Rekao sam joj da sam srećan zbog fotografija, ali da me uznemirava način na koji su nastale. Pobesnela je i otišla na trčanje.

Nakon što je pokrenuo raspravu o ovome na Internetu, mišljenja ljudi su bila podeljena i neki su ga kritikovali zbog ovakve reakcije.

- Prestani toliko sve da kontrolišeš. Žena te iznenadila seksi fotografijama i sve o čemu ti razmišljaš je ko ih je napravio? Odrasti, druže – napisao je jedan čovek.

- Ona je pozirala za tebe,a ne za njega. Pretpostavljam da je čovek profesionalni fotograf, tako da to nije bilo ništa osim poslovne saradnje. Pokušala je da bude pažljiva prema tebi – piše drugi.

Ipak, bilo je i onih koji su ga podržali i složili se sa tim da je opravdano ukoliko se oseća kao da je njegova žena prešla granicu.

- Prešla je granicu koja postoji u bilo kojoj vezi. Potpuno je opravdano da bude uznemiren i nesiguran zbog ovoga. Da su uloge bile zamenjene, pevali biste drugačiju pesmu sigurno - mišljenje je jedne osobe.

- Skinula se gola i pozirala drugom muškarcu. Ako si ti ok sa tim, to je u redu, ali ne dozvoli ovim besposličarima da te postide zbog toga što imaš problem sa tim – piše druga osoba.

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA