≫ 

Žena je ta koja kontroliše kako će se čin odvijati: Idealna seks poza za lenje muškarce

Nudi i dovoljnu razdaljinu među partnerima zbog pandemije korona virusa...

  • 11
Seks poze, sex poza, ilustracija Foto: Shutterstock

Seks poza pod nazivom "varijanta potčinjenog" ili "spajanje raka" može biti idealna za karantin u jeku pandemije korona virusa, jer pruža dovoljnu razdaljinu između partnera.

Naime, muškarc je ispružen na leđima, a žena seda na njega okrenuta mu leđima, ali svoje telo izvija unazad, nalanjajući se na svoje ruke ili na partnera, ili na određenu površinu. A noge pruža unapred (može i unazad u zavisnosti od individualnog odgovarajućeg položaja).

Žena je ta koja je zadužena da usmerava penis ka vagini, a kad dođe do penetracije - balansira napred-nazad naslanjajući se na svoje ruke i koristići snagu nogu.

U ovakvoj pozi, muškarac može lako da dođe do grudi žene. Ona je ta koja u potpunosti kontroliše dubinu i brzinu penetracije, a i muškarac se može blago kretati ako mu odgovara brži tempo.

U "spajanju raka" penetracija nije mnogo duboka. Pripazite, jer ako su pokreti brzi i nekontrolisani, penis lako može da izađe iz vagine. Ova poza je idealna u kombinaciji i sa drugom po vašoj želji.

Što se tiče analnog seksa, i on je moguć u ovoj pozi, bez većih promena u odnosu na penetraciju vagine.

Uživajte!

Video: Seksi predsednica ukrajinskog kluba iz Lavova izvela striptiz i sve objavila na Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    27. april 2020 | 22:26

    Kakvi lenji muskarci,oni treba da se potrude i da budu muskarci u pravom smislu te reci!!Ako je neki muskarac lenj u seksu,onda to i nije muskarac,to je baba!!

  • seljo

    27. april 2020 | 22:47

    poza se zove umorni kosac za lenje muskarce.legnes na ledja stavis ruke i dlanove ispod glave a sve ostalo je na njoj sta ce da radi

  • djulistana

    27. april 2020 | 22:50

    kad se ja dofatim mojega milisava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA