≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fetiš koji je češći nego što mislite: Ljudi objašnjavaju zašto ih privlače stopala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako bismo zašli u srž ovog fenomena, pitali smo pojedine ljude zašto vole da se igraju sa tuđim stopalima...

  • 4
Stopala, fetiš, ljubljenje stopala, seks, foot fetish Foto: Shutterstock

Kada govorimo o stopalima kao fetišu, to što nekoga posebno seksualno privlači ovaj deo tela zapravo je uobičajena pojava.

Pojedini vole osećaj ponižavanja i zamene igre moći, dok drugi vole osećaj i senzaciju koju dožive kad dodiruju, ljube, ližu ili sisaju tuđa stopala.

Kako bismo zašli u srž ovog fenomena, pitali smo pojedine ljude zašto vole da se "igraju" sa tuđim stopalima...

Marko (29)

Mislim da se moj fetiš prema stopalima pojavio još u pubertetu, prvi put kad sam gledao scenu iz filma "Od sumraka do svitanja", u kojoj Salma Hajek preko svog stopala sipa piće Kventinu Tarantinu u usta. Posle toga sam voleo da posmatram stopala devojke svog starijeg brata kad dođe kod nas kući. Lično volim oblik i miris tabana. Smatram da iz njih izbija posebna vrsta privlačnosti.

Vesna (34)

Mnogo volim kad mi partner u toku seksualnog odnosa dodiruje i ljubi stopala. To me posebno privlači. Isto volim i ja njemu. Posebno me privlači kad nosi crne, dugačke biznis čarape. Valjda me uzbuđuje to što su tesne, pa savršeno prate oblik stopala.

Miodrag (39)

Volim kad moja devojka ima nalakirane nokte na stopalima. To mi deluje slatko i čedno, a ujedno govori da vodi računa o svojoj higijeni. Oduvek sam bio znatiželjan o ovoj temi. Volim da joj masiram i ljubim stopala, a i ona u tome uživa, pa taj deo redovno inkorporiramo u našim intimnim odnosima.

Stopala, nalakirani nokti, lakirani nokti, fetiš, foot fetish Foto: Pixabay


Lena (27)

Muškarci u sportskoj odeći, a posebno u belim sportskim čarapama su me privlačili još otkad mi se probudila tinejdžerska seksualna radoznalost. Volim velika stopala jer bude osećaj dominacije, a posebno mi je privlačno kad je muškarac ujedno i nežan i grub.

Bojan (42)

Pre nekoliko godina sam probao trojku gde su mi žena i muškarac u isto vreme lizali stopala. To dotad nisam bio probao, ali moram reći da mi se toliko svidelo da od tada i drugima tražim da mi rade isto. U tim trenucima doživljavam poseban nadražaj koji mi je drago što sam uopšte spoznao.

Cipele, stopala Foto: Pixabay

Milutin (24)

Volim kad me devojka gazi u toku seksa – po glavi i po celom telu. Posebno volim kad nosi štikle. Teško mi je da to objasnim. Jednostavno vam se nešto više sviđa od ostalog. Volim sve u vezi sa stopalima, čak i da mi njima i masturbira.

Kakve ste igre sa stopalima vi probali? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Becejac

    12. maj 2020 | 08:21

    Nista odbojnije od zene sa velikim stopalima

  • Nok

    12. maj 2020 | 10:40

    Ima gi razni 😁

  • Ćupričanin

    12. maj 2020 | 00:01

    Lena,s obzirom da nosim br 47.5/8 o ostalim dimenzijama necu ni da razgovaram... Jedino se ne uklapamo oko belih carapa,ne mogu vise dana da se nose pa ih samim tim i ne koristim ali ako si zainteresovana javi se 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA