"Bivši je dao isto ime detetu koje sam nameravala da dam našoj bebi koju sam izgubila"

Niko ne može da vas povredi više od osobe koju ste nekada bezuslovno voleli i neko s kime, usled više sile, niste uspeli da ostvarite ono što ste žarko želeli

  • 2
Zabrinuta žena Foto-ilustracija: Pixabay

- Moj bivši dečko nazvao je svoje dete imenom koje sam planirala da dam našoj bebi koju sam na kraju izgubila – započela je priču za portal Sun neimenovana čitateljka.

- Bili smo zajedno nekoliko godina. Bio je stariji od mene deset godina, ali to nam nije predstavljalo problem. Zatrudnela sam sa dvadeset godina. Iako me je ohrabrivao da abortiram ja sam želela da zadržim dete, čak sam i odabrala ime. Ipak, spletom nesrećnih oklonosti izgubila sam bebu u petom mesecu trudnoće. Kada sam ga pozvala da mu javim šta se desilo, on je prokometarisao da je tako ipak najbolje.

- Nakon nekog vremena smo se rastali i sada sam u vezi sa divnim čovekom, ali vest koju sam čula nedavno me je izbacila iz koleseka. Moj bivši je dao isto ime svom detetu, koje je dobio sa novom devojkom, koje sam planirala da dam našem detetu. Vraća mi se dan kada sam igubila bebu. Moj sadašnji partner je divan, ali ovo je nešto što ne mogu da podelim s njim, osećam se jako loše – napisala je devojka.

Odgovor psihologa:

- Ne znam da li je vaš bivši partner zloban ili bezosećajan, ali razumljivo je da se osećate povređeno jer su vam opet podignuta loša i mučna sećanja. Recite vašem partneru zašto se osećate loše, u suprotnom on bi mogao da brine, a možda vam nakon razgovora s njim bude lakše – savetovao je psiholog.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    13. maj 2020 | 20:29

    Moj bivši muž je dao sinu ime koje sam ja mislila dati našoj bebi, ako bude muško. Rodila sam devojčicu. On je predlagao da bude ime njegovog oca. Kad je sa drugom suprugom dobio sina dao mu je ime koje sam ja želela za našeg sina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA