• 24

Pismo suprugovoj ljubavnici: "Karma je moćna. Kada pokušate da razorite porodicu, sledi vam zlo"

Ukoliko ste ikada bili prevareni, razumećete zašto je ova žena imala potrebu da se obrati bivšoj ljubavnici supruga i napiše joj ovako pismo

  • 24
Ljubavno pismo

Foto: Pixabay

Ljudi različito reaguju na prevaru, ali ono što je zajedničko mnogima je da iskazuju bes, tugu i povređenost... 

Međutim jedna žena je imala sasvim drugačiju, za mnoge neočekivanu reakciju. Umesto skandala, ishitrene odluke o razvodu, ona je sačekala da prođe izvesno vreme, a onda je ljubavnici napisala genijalno pismo.

Pročitajte ga, i sigurni smo da ćete shvatiti da je moguće dostojanstveno se nositi sa neprijatnim situacijama, poput preljube.

Draga ljubavnice,

Da, još uvek ne mogu da Vas nazovem po imenu. I dalje ste žena koja je pokušala da ukrade mog muža od mene i moje dece. Da, moj muž je bio idiot zbog toga što se "zaljubio" u Vas, ali ovo ne pišem zbog njega, već u želji da saopštim nešto: uopšte niste uspeli u svojoj nameri.

Ljubavno pismo

Foto: Pixabay

U mojim očima (i u očima mnogih drugih ljudi) nikada nećete ni uspeti. Učinili ste užasnu stvar mojoj porodici. Pokušali ste da je uništite. Zar niste mislili da žena iza muškarca sa kojim ste spavali neće biti očajna kada sazna za prevaru? Niste ni marili? Naravno da ne, i to je ono što Vas čini užasnom osobom.

Šta nije u redu sa Vama? Žene treba da se drže zajedno, a ne da se bore jedna protiv druge. Karma je moćna. Doći će sve na naplatu (ako već nije). Biće Vam loše. Kada pokušate da razorite porodicu, na put vam ne dolazi ništa drugo nego zlo.

Trebalo bi da znate da smo prošli kroz mnogo izazova nakon što je mene izabrao, umesto Vas. Pročitala sam sve vaše poruke koje ste razmenjivali. Sve izjave ljubavi, u kojima tvrdite kako ste vas dvoje bili "srodne duše".

Ljubavno pismo

Foto: Pixabay

Šesnaest godina - toliko sam dugo sa mužem. A Vi? Osam meseci. Zašto? Jer ste mislili da možete da spavate sa oženjenim muškarcem i da pobedite, zar ne? Niste valjda mislili da će on biti Vaš, zar ne? Smešni ste.

Znate šta je jako čudno? Nakon što Vas je napustio, nastavili ste sasvim normalno sa svojim životom. Sigurno ste se uznemirili, ali pogodite šta? Niste imali jačinu da se nosite sa svim izazovima sa kojima smo se mi suočavali. Imali smo porodicu koju je trebalo ponovo osnažiti. Nemate pojma koliko je to teško uraditi.

Još uvek mislim na Vas svaki dan. Više ne mrzim svog muža. Ponosna sam na njega. On je bio savršen uzor za nekoga ko je počinio aferu. Bili ste u pravu u vezi jedne stvari: on je čovek.

Ljubavno pismo

Foto: Pixabay

Noćima sam plakala i vrištala od bola, pretila da ću da odem, a on je stajao pored mene i nosio se sa mojim najtežim stanjima. Naravno, bilo je dana kada nije mogao da podnese krivicu. Bilo je dana kada nije mislio da će moći tto da preživi. Ali pogodite šta? On je uspeo. I znate šta? Volimo se uprkos svom haosu koji ste ostavili iza sebe.

Nadam se da znate da ste bili loša osoba. Svako ko pokuša da otme muža i oca od porodice je loša osoba.

Da li vam se to možda desilo? Da li ste zbog toga pokušali da to uradite nekom drugom? To nije u redu.

Nisam Vam ništa uradila, ni ja, ni moja deca. Da ste sada ispred mene, rekla bih Vam ovo: Ja volim svog muža. Ponosna sam na njega. A Ti si samo loše sećenje. Mi smo uspeli smo jer smo srodne duše - vi niste.

Zbogom zauvek,

Žena koja Vas prezire

(K.M./Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    Amaaan sta je sa zenama!!! Prastaj ti tvom muzu ne krivi druqe da on nije hteo nebi doticna moqla da qa natera.... I ocekuj uskoro sledecu iskustvo mi je svedok oni se nemenjaju nazalost samo partnerke

  • shampita

    Autorka pisma je ogranicena kao balkon. Za tango je potrebno dvoje, nije ta druga zena kriva, mozda nije ni znala da je ozenjen-mozda i jeste, krivac je njen suprug. Sa njim je razmenila bracne zavete a ne sa ljubavnicom. Ona treba da se bavi sobom i sopstvenim brakom a ne bivsom ljubavnicom. Cuj-Ja sam na svog muza ponosna, zalosno. Da li ce mu okrenuti ledja ili preci preko prevare, oprostiti i nastaviti dalje to je njena stvar. Ali jedno znam, ko prevari jedanput (musko ili zensko nebitno) prevarice opet. Nastavice ova ja piskara sutra i drugim zenama pisma.

  • Brankica

    Zlatno pravilo iz Svetog pisma je Sto ne zelis sebi Ne cini drugome. Sve se vraca sve se placa. A recept za Srecu je Sto zelis sebi to cini drugima

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima