Mnogi parovi imaju ovu naviku: Ako se ovako ponašate u spavaćoj sobi, možete da uništite svoju vezu

Ova "sebična“ navika u spavaćoj sobi bi mogla da uništi vaš emotivan odnos

  • 1
Zgodna žena, lepa, seksi, privlačna, ruža, seks Foto: Pixabay

Nadja Bokodi (34), ekspert za seks iz Australije, otkrila je da postoji jedna "sebična“ naviku u spavaćoj sobi koja bi mogla da dovede do kraha emotivne veze.

Bokodijeva je napisala članak za portal News.com u kome je otkrila da je masturbacija  "osnova zdrave veze", kao i da ona i njen dečko često odvojeno uživaju u njemi čarima.

- Postoji jedna veoma toksična stvar - postavljanje granica ili čak zabrana praktikovanja masturbacije, posebnu partneru koji ima naviku da se zadovoljava na ovaj način - istakla je ekspert.

- Mislim da niko ko je u vezi ne bi trebalo da zameni seks masturbacijom. Ako morate sami da se dodirujete, pored seksa sa partnerom, vremenom ćete osetiti nezadovoljstvo koje ćete možda teško kontrolisati - dodala je.

Dosadašnje studije su pokazale da prosečan muškarac masturbira do sedam puta nedeljno, dok prosečni par ima seks samo jednom u istom vremenskom periodu. Upravo zbog toga, postavlja se pitanje da li su muškarci lenji?

Seks poza Foto: Pixabay

Nadja se bavila ovom temom, te je svog dečka upitala zašto retko inicira seks. On je priznao da je razlog to što ga je ona nekoliko puta odbila, a to je povredilo njegova osećanja.

- Iako masturbacija ne bi trebalo da zameni seks u vezi, masturbacijske navike vašeg partnera nisu nužno odraz njihove zainteresovanosti za vaš intiman odnos.. Jedini način na koji ćete verovatno otkriti da li je vaš partner voljan da češće imate seks je da otvoreno razgovarate sa njim o tome - zaključuje ekspert za seks.

Da li vi masturbirate u vezi i smatrate li da je to jako važno?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA