Ne može više da izdrži u ulozi ljubavnice: "Njegovoj ženi želim da kažem sve za naše vrele noći"

"Svaki dan smo razgovarali putem interneta. Rekao mi je da sam posebna i da voli da razgovara sa mnom, nagoveštavajući da želi da živimo zajedno u jednom trenutku u budućnosti..."

  • 7
devojka, sveca, ljubavnica, žena Foto-ilustracija: Pixabay

Ljubavnik je neprestano laže i povremeno nestaje bez javljanja. Međutim, njihov seks je toliko dobar da mu ona sve oprosti kad se sastanu.

- Upoznali smo se u baru pre devet meseci. Rekao mi je da ima 39 godina i da je singl, da radi van grada, ali da možemo da se sastajemo kad se vrati - kaže Jelena (30) iz Beograda.

- Svaki dan smo razgovarali putem interneta. Rekao mi je da sam posebna i da voli da razgovara sa mnom, nagoveštavajući da želi da živimo zajedno u jednom trenutku u budućnosti. Potom je nestao i nije se javljao dva meseca.

Potom, iznebuha, stigla mi je njegova poruka u kojoj mi je predložio da se nađemo. Rekao mi je da je razlog njegovog nestanka bio taj što ima ženu i dva sina - dečaka od 10 i 8 godina. Rekao mi je da je znao da bi me istina povredila i da je smatrao da me na taj način odstrani iz svog života.

Rekla sam mu da je trebalo da mi kaže istinu na našem prvom sastanku, a on me je zagrlio i poljubio, pa smo ponovo završili u krevetu. Seks je bio toliko dobar da me je "oduvao".

Rekao mi je da ne želi da odlažem život zbog njega, pa sam počela da se viđam sa drugim. Međutim, nakon nekoliko meseci,  ponovo se javio, rekavši kako je ponovo lagao – da ima 44 godine, sinove od 22 i 20, i da je napustio suprugu. Poludela sam. Napomenuo mi je da me više neće lagati, ističući da je najsrećniji sa mnom i da se plaši da me izgubi.

Proveli smo najlepši vikend ikada. Seks, opet, neverovatan. Dogovorili smo se da ćemo se potruditi da nam veza uspe. Kad je ponovo otišao, rekao mi je da mora da donese određene odluke, ali nije detaljisao.

Mobilni telefon, devojka, nokti, manikir Foto: Unplash/ Paul Hanaoka

To je bilo pre karantina, i od tada ga više nisam ni videla, ni čula. U velikom sam iskušenju da njegovoj supruzi pišem o našoj aferi, ali ne znam da li bi to bila dobra ideja. Imam 30 godina i znam da moram da nastavim sa svojim životom, samo ne znam u kom smeru – završava Jelena.

Da li imate savet za nju? Šta biste vi uradili u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    29. jun 2020 | 00:46

    Pa ti nastavi da te vuce za nos 🤣. Ma voli te, samo se sali 🤣🤣🤣, sta neke devojke i zene sebi dozvoljavaju...

  • Gospodjica

    29. jun 2020 | 10:18

    Svaka zena koja vredi i drzi do sebe, nikada ne pristaje da bude nekome ljubavnica.Zna se ko su te zene.

  • Radmila

    29. jun 2020 | 19:58

    Ženu od ljubavnika ne smeš uznemiravati jer ona čuva decu i nema blage veze s vama,I nemojte joj rasturati brak!Nada sve reši problem sa ljubavnikom,Ženu i decu ne uznemiravaju!Jesi li je pitala dali da kreneš sa njim pre veze?Nisi,sada ćuti,ne ugrožavaju njegovu porodicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA