"Ostavio me jer sam prestala da vodim računa o svom izgledu posle porođaja"

Partner joj je zamerio jer se ne šminka i ne brije

  • 4
Tužna žena Foto: Pixabay

Anonimna žena se požalila na forumu "Netmums" da ju je partner ostavio jer je posle rođenja deteta prestala da se trudi oko svog izgleda.

Objasnila je da su ona i njen dečko zajedno dve i po godine, i da su nedavno dobili dete. Ali samo sedam nedelja nakon što im se rodio sin, njen partner joj je rekao joj da želi raskid sa njom iz, kako kaže ova žena, "površnog" razloga.

Kazao joj je da je više ne voli i da su se stvari promenile, ali potom je istakao da otkad se njihov sin rodio više se ne trudi oko svog izgleda, tačnije ne šminka se i ne depilira.

Žena je priznala da, iako se redovno brije ispod pazuha, još uvek ne želi da brije svoju liniju bikinija jer ožiljak od carskog reza nije još pravilno zarastao.

- Moj sin se često budi na svaka dva sata, a ponekad i tokom noći, a ja sam ta koja brine o njemu. Kada spava preko dana ja se trudim da tada očistim celu kuću, ali i da se posvetim svom psu tako da nemam vremena da se šminkam i brijem. A i da imam vremena odabrala bih da uradim nešto drugo umesto toga. Moj partner se obično pojavi u kući u vreme ručka, napravi nešto za jelo, sedne desetak minuta sa našim sinom, a onda nađe neku drugu obavezu, da ode negde ili uradi nešto - piše ova žena.

beba i mama Foto: Pixabay

Mlada mama je takođe otkrila da joj partner zamera to što nije dovoljno ljubazna prema njemu, a sigurna je da se ključ problema krije u tome što on ne razume da je ona zabrinut roditelj i da u prvih nekoliko meseci je njen um usmeren samo na bebu.

Ona smatra da ovo nije dovoljan razlog da raskine sa njom, a pitala je i druge da ocene da li je njen izgled dovoljno dobro opravdanje.

beba Foto: Pixabay.com

- Šta nije u redu s momkom? On ne zaslužuje porodicu. Imala sam troje dece i svaka trudnoća je različito delovala na mene, odnosno moje telo. Izvini, ali njegov stav je užasan.

- Tvoj partner je odvratan i da budem iskrena, rekla bih mu odmah da spakuje kofere. Ne bih mogla da budem sa muškarcem koji stalno ima želju da me spusti ili ponizi. Imati dete, posebno prvo, predstavlja težak zadatak. Samo se fokusiraj na sebe i na mališana.

- Naravno da ne možete pravilno da obrijete svoju bikini zonu posle samo 7 nedelja zbog ožiljka koji može da zarasta mesecima. Kakvo je on nezrelo dete - samo su neki od komentara.

Šta vi kažete? Da li je u redu opravdanje ovog muškarca?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1. jul 2020 | 21:26

    Ostavi ti njega i da pevaš. Ni ne treba ti takav

  • Biljka

    2. jul 2020 | 06:30

    Nije on vredan tebe. Da te je voleo toliko, nikada ti ne bi okrebuo ledja. Samoziv stvor . Ostavi ti njega. Vratice mu se sve to i to sa kamatom jednoga dana.

  • Ja

    2. jul 2020 | 07:57

    Ostavi olosa koji ne zasluzuje porodicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA