• 1

"Volim svog dečka, ali ne mogu da prestanem da fantaziram o drugim muškarcima"

"Mnogo volim svog dečka. Veoma je privlačan, pun brige i razumevanja, ali mislim da, čim mi neko postane familijaran, počinjem da gubim seksualni interes..."

  • 1
Seks, poljubac, ljubav, problem

Foto-ilustracija: Profimedia

U vezi su već nekoliko godina, ali se bore sa nedostatkom seksualne privlačnosti...

- Pokušavam da ga zadovoljim na razne načine, ali često fantaziram o drugim muškarcima; kako drugi muškarac s nama ima seks, ili samo sa mnom – ispovest započinje mlada žena koja je želela da ostane anonimna.

- Mnogo volim svog dečka. Veoma je privlačan, pun brige i razumevanja, ali mislim da, čim mi neko postane familijaran, počinjem da gubim seksualni interes. Čim „pokorim“, želim da nastavim dalje.

Ovo stvara tenziju u našem odnosu, a on misli da ga ne želim, što nije tačno. Mislim da svoj problem nosim iz detinjstva, gde sam se borila sa svojom seksualnošću, oduvek podrobno razmišljajući i preispitujući se o svemu. Smatram da to nije dobro. A možda mi se i dopada pomisao da sam „neuhvatljiva“. Da li možete da mi pomognete i kažete šta da radim kako bih sačuvala svoju vezu? – pita nas.

Odgovor:

Nije neuobičajeno da gajite jake fantazije koje ne ugrožavaju vezu. Njihova zabranjena priroda ih čini uzbudljivim. Vaše fantazije su samo vaše, i vi ste ti koji birate da li ćete prema njima delati ili ne.

Možete imati seksualni odnos sa drugim i time uništiti odnos sa muškarcem koji je, kako napominjete, privlačan, pun brige i razumevanja, ili se možete opustiti i prepustiti se već postojećoj seksualnoj vezi. Pokušajte sa intimnim pozama i poduhvatima koje još niste isprobali. Razgovarajte. Poveravajte mu se. Što više provodite vreme zajedno. Iskra će, sigurni smo, ponovo zasijati.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

 

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima