≫ 

"Volim svog dečka, ali ne mogu da prestanem da fantaziram o drugim muškarcima"

"Mnogo volim svog dečka. Veoma je privlačan, pun brige i razumevanja, ali mislim da, čim mi neko postane familijaran, počinjem da gubim seksualni interes..."

  • 1
Seks, poljubac, ljubav, problem Foto-ilustracija: Profimedia

U vezi su već nekoliko godina, ali se bore sa nedostatkom seksualne privlačnosti...

- Pokušavam da ga zadovoljim na razne načine, ali često fantaziram o drugim muškarcima; kako drugi muškarac s nama ima seks, ili samo sa mnom – ispovest započinje mlada žena koja je želela da ostane anonimna.

- Mnogo volim svog dečka. Veoma je privlačan, pun brige i razumevanja, ali mislim da, čim mi neko postane familijaran, počinjem da gubim seksualni interes. Čim „pokorim“, želim da nastavim dalje.

Ovo stvara tenziju u našem odnosu, a on misli da ga ne želim, što nije tačno. Mislim da svoj problem nosim iz detinjstva, gde sam se borila sa svojom seksualnošću, oduvek podrobno razmišljajući i preispitujući se o svemu. Smatram da to nije dobro. A možda mi se i dopada pomisao da sam „neuhvatljiva“. Da li možete da mi pomognete i kažete šta da radim kako bih sačuvala svoju vezu? – pita nas.

Odgovor:

Nije neuobičajeno da gajite jake fantazije koje ne ugrožavaju vezu. Njihova zabranjena priroda ih čini uzbudljivim. Vaše fantazije su samo vaše, i vi ste ti koji birate da li ćete prema njima delati ili ne.

Možete imati seksualni odnos sa drugim i time uništiti odnos sa muškarcem koji je, kako napominjete, privlačan, pun brige i razumevanja, ili se možete opustiti i prepustiti se već postojećoj seksualnoj vezi. Pokušajte sa intimnim pozama i poduhvatima koje još niste isprobali. Razgovarajte. Poveravajte mu se. Što više provodite vreme zajedno. Iskra će, sigurni smo, ponovo zasijati.

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA