• 2

Možda ćete se iznenaditi, ali muškarci ovakve devojke biraju za brak

U ovom trenutku muškarci shvate da je žena za njih prava

  • 2
Par

Foto: Pixabay

Muškarci ne žele da se žene ukoliko nisu sigurni da čine pravi izbor kad odlučuju da li će im devojka postati supruga.

Čak i danas, mnogi muškarci smatraju da je njihova odgovornost da obezbede porodicu. To je emocionalno opterećenje koje odaberu, ne zato što su na to primorani, već zato što žele. A ono što takvi muškarci žele zauzvrat, često je žena koja im nudi podršku i ohrabrenje.

Neki muškarci su nesigurni. Možda smatraju da nemaju to što im je potrebno da bi se odlučili za brak, bilo da je reč o poslovnom uspehu ili kući Kako većina muškaraca posmatra svoju ranjivostkao slabost, možda će im trebati supruga koja im daje potvrdu i pomaže im da se osećaju poštovano.

Portal YourTango je sproveo anketu među muškarcima kako bi otkrio kada oni postaju uvereni da je njihova partnerka prava i da žele sa njom da uđu u brak.

Ovo su njihovi odgovori...

Ljubavni par

Foto-ilustracija: Pixabay

Prihvatanje moje ranjivosti

- Znao sam da želim da oženim svoju devojku kada je pokazala da želi da sazna sve o meni, pa čak i stvarima koje me povređuju, a istovremeno mi pruža najveći osećaj sigurnosti. Znao sam da mogu da joj verujem - Džejson (32).

Pružanje podrške

- Želim da oženim ženu kojoj je naš odnos prioritet i koja želi da mi bude prava podrška - Damjan (26).

Čini me srećnim

- U slučaju moje devojke, rekao bih da mi porodica i prijatelji kažu da izgledam mnogo srećnije. Nije da nisam bio ranije, ali postoji nešto izvanredno u ovom odnosu što je vidljivo onima koji me dobro poznaju. Ona me čini srećnom - Lijan (35).

ljubav, ruke

Pixabay.com

Mora da ima osobine i sposobnosti na osnovu kojih ću znati da će biti dobra majka

- Kada provodim vreme sa njom mogu da uočim da li bi bila dobra mama - Paul (29).

Da bude jaka i stabilna

Većina žena želi biti sa muškarcem koji je već ostvaren i finansijski stabilan. Želim da oženim snažnu ženu koja će biti deo moje borbe, koja se nikada neće odreći porodice, u dobrim i lošim vremenima - Kris (33).

Dobro vaspitanje

- Njeno vaspitanje je veoma važno - način na koji ju je porodica odgajala može da mi kaže mnogo toga o njoj. U tim godinama se oblikuje čovek - Metju (28).

Muškarac i žena

Foto: Pixabay

Da vodi zdrav život

- Žena u dobroj kondiciji, koja vodi računa o zdravlju, tako da može da ima zdravu decu sa mnom - Džejms (45).

Mora da zna da kuva

- Nekoga koga bih mogao da vidim srećnog za 50 godina kad smo stari i osedeli. Bonus ako može da napravi kukuruzni hleb tako dobar kao moja mama  - Viktor (39)

ljubav, srce

pixabay.com

Da imamo ciljeve

- Želim da oženim devojkom koja mi je slična i podržava me čak i ako imamo različite ciljeve. Na kraju dana, najvažnije je da smo zajedno - Fil (25).

Da je poznajem bolje nego sebe

- Kad drugu osobu znamo više nego sebe, kada sreća druge osobe nadmašuje vašu. Neko koga treba paziti i neko ko pazi na tebe. Partnerstvo koje vam omogućava da zajedno kao tim stvarate život - Amad (28).

(K.M./Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelly

    Valjda se i zene nesto pitaju?

  • Lepota

    Samo slusaj srce. U srcu je Bog. A on zna najbolje

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima