"Moja devojka je spavala sa 100 muškaraca, pa se brinem da je i meni neverna. Šta da radim?"

"Znam i da je flertovala sa oženjenim muškarcima, idući s njima na većere i deleći hotelske sobe..."

  • 17
Momak, dečko, muškarac, mlad, briga, sekiracija, uznemirenost, zabrinut, frustracija, depresija Foto-ilustracija: Pixabay

- Brinu me prethodne veze moje devojke. Priznala mi je da je dosad spavala sa 100 muškaraca, i to zbog lične koristi – novca, poklona i putovanja. To me je šokiralo, ne zato što je u tome učestvovala, već kako mi je to nonšalantno rekla – ispovest započinje muškarac (35) koji je želeo da ostane anoniman.

- Znam i da je flertovala sa oženjenim muškarcima, idući s njima na većere i deleći hotelske sobe. Budući da ju je otac napustio kad je bila devojčica, mislim da se bori sa time da muškarcima kaže ne.

Na jednom putovanju sa drugaricom, upoznala je momka koji joj je dao broj telefona, a s njim se i danas dopisuje. Kaže mi da sam luckast kad je pitam za njega. Čak mi govori i kako je kolege posmatraju na način koji sugeriše da su zainteresovani za nju. Čini mi se da priželjkuje ovakvu pažnju, barem podsvesno.

Kad joj tražim da razgovaramo o tim stvarima, obično pobesni i izbegava takve teme, dok se meni čine veoma bitnim jer me neprestano tište. Volim je i prekinuo sam sve kontakte sa bivšim devojkama kako ona ne bi brinula o mojoj vernosti. Šta da radim? Da li da je takvu prihvatim ili da i dalje zahtevam da o svemu podrobno porazgovaramo? – pita nas.

Odgovor: Broj bivših partnera ne mora ništa da predstavlja, a pogotovo ne u vašem trenutnom odnosu. Ako sudite partneru po tome, onda su vaši prioriteti u ozbiljnom problemu.

Sa druge strane, nismo oduševljeni ni njenim pojedinim ranijim poduhvatima (oženjeni muškarci). Pravo pitanje je: Šta vaša devojka zapravo želi? Šta traži? I da li imate snage, želje, hrabrosti da joj pomognete da to pronađe?

Čini nam se da joj je potrebna ljubav, koja bi joj ispunila unutrašnju prazninu. Izgleda da je prisutan i manjak samopouzdanja i kod nje i kod vas.

Mislimo da ne treba da razmišljate o tome da se s njom oko toga konfrontirate, ili da sve prihvatite, već da krenete na lični put i otkrijete svoje želje i težnje, kako biste saznali da li možete da pratite i njene. Prvo otkrijte šta vi želite, pa onda krenite na avanturu emotivnog ulaganja i požrtvovanja...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    10. avgust 2020 | 05:41

    Čuvaj to sinko. To je kvalitet. Pa ako valjala celom selu valjaće i tebi.

  • Pravednik

    10. avgust 2020 | 10:20

    Kakav šonja. Ako nemaš pojma šta da radiš, ti siđi do reke i utopi se....

  • JA

    10. avgust 2020 | 00:27

    Usrecio si se !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA