Nisu mogli da odole jedno drugom, a onda je njegova ljubavnica rekla da želi da raskinu

Odnos sa ljubavnicom je započeo kad me je poljubila kad smo se našli na piću nakon rođendanskog slavlja mog prijatelja

  • 3
muškarac sa cvećem, cveće, muškarci Foto: Pixabay

- Moja ljubavnica i ja ne možemo da odolimo jedno drugom. Imamo sjajan seks. Međutim, odjednom mi je rekla da treba da raskinemo – ispovest započinje muškarac (34) koji je želeo da ostane anoniman.

- Ona je visoka, atraktivna, šarmantna. Ima 29 godina. Upoznao sam je kao drugaricu mog prijatelja, na njegovoj rođendanskoj proslavi. Oboje smo bili venčani, pa sam na početku uspevao da odolim.

Supruga je moja vršnjakinja i u braku smo šest godina. Iako smo na početku privlačili jedno drugo, prestali smo sa seksom posle tri meseca braka. Nismo ga imali ni na medenom mesecu. Jednostavno, prestao sam da je interesujem.

Odnos sa ljubavnicom je započeo kad me je poljubila kad smo se našli na piću nakon rođendanskog slavlja mog prijatelja. Ubrzo mi je rekla da se zaljubljuje u mene. Zahtevala je da imamo seks na samom početku naše veze, pa sam popustio, imavši najbolji seks u životu.

Osećanja su počela da naviru kod oboje, pa smo postali privrženi jedno drugom, posesivni i nesigurni. Karantin mi je prijao jer mi je dao šansu da se distanciram i o svemu razmislim.

Osećanja su nam se u tom periodu slegla, pa smo iskreno čeznuli jedno za drugim. Kad smo se prvi put videli nakon karantina, imali smo najbolji seks dotad. Međutim, ubrzo mi je rekla da želi da raskine naš odnos.

Bio sam zatečen. Mislio sam da nam je prelepo. Nismo se videli dve sedmice, a onda smo naleteli jedno na drugo, pa ponovo imali seks. Ona nadopunjuje sve ono što sa suprugom nemam. Potrebna mi je, ali ne znam kad ću je sledeći put videti. Šta da radim? – pita nas.

Mladi momak i devojka, seks, sex, uza zid, poza Foto: Shutterstock

Odgovor: Vaša ljubavnica uživa u seksu sa vama, ali neće okončati svoj brak zbog vas. Kad je sledeći put ugledate, budite uljudni i ljubazni, ali mislimo da ne treba da nastavljate odnos. Smatramo da ne vodi nikud.

Umesto toga, recite supruzi da nedostatak seksa narušava vaš brak. Otvoreno razgovarajte, ali budite blagi i prijatni. Ako ne urodi plodom, sreću potražite na drugom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. avgust 2020 | 00:39

    Bilo bi lepo da prestanete da savetujete ljude samo na osnovu onog nagonskog u nama. Covek je mnogo vise od svojih nagona, a brak pociva na mnogim stvarima, ne samo na seksu. Postoji mnogo brakova koji su potpuno bez seksa, dakle, po vama bi ih odmah trebalo raturiti, iako postoje brojni interesi za uspostavljanje zajednice. Kako ce ljudi resiti svoj bracni zivot, zavisi od njih i od onoga sta je njima vazno u zivotu, ne postoji samo seks koji treba staviti na vagu. Tu je porodica, drustvo, socijalni i finansijski interesi, deca, a kako godine idu, bitno je da o vama neko moze da brine kad vam je potrebno. Seks? Moze biti divan, a moze biti nocna mora za neke, dok je jednima najvazniji na svetu, drugima je nebitan. Svako mora za sebe da odluci sta mu odgovara. Ne postoji recept za srecu, svi smo razliciti.

  • vlada

    18. avgust 2020 | 07:16

    @Maja svaka ti je Njegoseva💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA