≫ 

Bežite od njih koliko vas noge nose: Najgori muževi rođeni su u ova tri znaka Zodijaka

Muškarce rođene u ovim znacima zaobilazite u najširem luku ako ne nameravate da prođete kroz pakao

  • 9
Veoma lenje osobe Foto: thechive.com

Svako od nas zaslužuje da ostvari partnerski odnos u kom će se osećati voljeno, ispunjeno, srećno, zadovoljno i nesputano. Ali, sa pripadnicima nekih znakova Zodijaka to je malo teže izvesti. Naime, postoje horoskopski znakovi čiji je karakter takav da se ne trude oko drugih, okrenuti su samo sebi i sami sebi su dovoljni. Ako se vaš partner ne trudi da vezu učini boljom, teško da će vaša ljubavna priča ili brak uspeti da opstanu.

Ovo su tri pripadnika Zodijaka koji se ne trude mnogo oko partnerke, već očekuju da ona sve uradi za njih.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Pristaće da se vidi sa vama samo onda kada njemu odgovara i kada se uklapate u njegov raspored. Ali, i tada će očekivati da vi odaberete mesto na kom ćete se naći, da rezervišete sto u restoranu, kupite karte za pozorište ili bioskop.... i o tome ga obavestite umiljatim i maznim glasom, kako biste ga razoružali. Jer, ako koristite naredbodavni ton, u muškarcu Ovnu ćete izazvati želju za raspravom. Muškarac Ovan sebe uvek stavlja na prvo mesto, to nikada nemojte da zaboravite. Muškarci rođeni u ovom znaku često stavljaju materijalno na vrh lestvice životnih prioriteta.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Ako ga pozovete na događaj poput pozorišne predstave ili koncerta, on će ići, ali će se sve vreme žaliti na neudobno sedište, buku, gužvu, dosadu... Ako ne završite izlazak odlaskom na neku dobru hranu, prebacivaće vam kako se smorio i kako je postojalo milion boljih načina da provedete veče. Što je najgore, sve vreme će govoriti kako vam je "učinio uslugu", što će mnoge pripadnice nežnijeg pola iznervirati - osim ako nisu zaljubljene u muškarca Bika do ušiju.

Lav

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Nikada prvi neće reći "volim te", niti će započeti bilo kakav razgovor na temu ljubavi. Muškarac rođen u ovom znaku ne želi da pokaže koliko vam je naklonjen, jer je navikao da mu se svi klanjaju, da on bude u centru pažnje i da ga svi obožavaju. Čini se da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je intimnost u pitanju, jer ne uzima u obzir partnerkine potrebe. Nezgodan je i prilikom raskida - učiniće sve da on bude taj koji vas ostavlja, jer njegov ego ne bi mogao da podnese da on bude "ostavljena strana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lav

    9. septembar 2020 | 22:51

    Ne slažem se za Lava, totalno ste pogrijesili. Mole se paćenice koje ove gluposti pisu, da nadju momka sa srcem i dusom a ne punim dzepom pa se razocaraju. Lav jeste preponosan ali je NAJBOLJI I NAJVJERNIJI znak i NJABITNIJA MU JE PORODICA, to mozete naci na svakoj stranici horoakopa. A novinari neka se bave svojim poslom a ne horoskopom i misljenjem nekih pacenica.

  • 1111

    10. septembar 2020 | 08:13

    Horoskopski znak nije merilo karaktera niti predznak bilo chega. Imash vladare u svim horoskopskim znacima kao i lopove ,pa i ubice. Porodica vaspitanje i okolina su ti koji delimichno prave choveka. Svako je od nas karakter za sebe i sebe gradi po svojoj zelji i potrebama.

  • Strelac

    8. septembar 2020 | 22:13

    Dodala bih Vodoliju...iz dugogodisnjeg iskustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA