≫ 

Baka (68) se zaljubila u mladog muškarca iz Gane i ostala bez 20.000 evra: "Bio je sjajan u krevetu"

Upoznali se na društvenim mrežama, on ju je odmah zaprosio, ali je posle venčanja pokazao svoje pravo lice

  • 11
Bet i Rodni u vreme ljubavi, foto Twitter

Bet i Rodni u vreme ljubavi, foto Twitter

Nasamarena bakica, koju je zaveo mladi muškarac iz Gane, a potom je pokrao i ostavio, odlučila je da javno podeli svoju priču kako druge žene njenih godina ne bi učinile istu grešku. Bet Hejning (68) uživala je u vrućoj romansi sa svojim afričkim ljubavnikom, ali stvari su krenule nizbrdo čim su izgovorili sudbonosno “da”.

Bet je celu svoju ušteđevinu nemilice trošila na tamnoputog Rodnija, ali nije joj bilo žao jer je s njim živela život iz snova. Nažalost, zaljubljenost ju je zaslepila, pa nije na vreme uvidela kako je znatno mlađeg ljubavnika zanimao samo njen novac.

Bet i Rodni upoznali se na društvenim mrežama, a ona je, priznaje, pala na njegove seksi poruke. On je tada radio kao muzičar u Gani, gde je ona vodila dobrotvornu organizaciju koja je pomagala sirotištima.

Bet Hejning, foto Facebook

Bet Hejning, foto Facebook

- Trebalo je da budem mudrija. Smejala sam se ženama koje su padale na lepe muškarce iz inostranstva i mislila da su lakoverne i blesave. Sada sam jedna od njih - izjavila je 68-godišnja Britanka za „Miror“.

Rodni je bio vrlo komunikativan i govorio joj je kako ima lepu kosu i da bi voleo da je dodirne. Rekao joj je da ima 40 godina. Uskoro je počeo od Bet da traži novac; na početku to su bile manje sume, a onda i veće, poput 2.200 evra funti za muzičku opremu. Bet mu je sve davala bez pogovora.

Par je počeo da planira i susret uživo, a on je tražio da ga Bet poseti u Gani, što je ona i učinila 2015. godine. Dočekao ju je na aerodromu i u automobilu ju je strastveno poljubio.

- U tom trenutku shvatila sam da nećemo biti samo prijatelji i već smo te noći spavali zajedno. Bilo je čarobno - prisetila se Bet.

 

Ubrzo je započela njihova romansa, a onda je Rodni rešio da zaprosi vremešnu Britanku. Nakon što ga je četiri ili pet puta odbila govoreći kako se još ne poznaju dovoljno, naivna starica na kraju je popustila i pristala da se uda za slatkorečivog Rodnija.

Već sledećega dana Bet je kupila venčanicu i burme, i zamolila komšiju da joj pošalje njene papire od razvoda iz Engleske. Na sam dan venčanja, šokirala se kada je otkrila da njen novi suprug nema 40 godina, nego je u 30-ima, ali bilo je prekasno da odustane.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Ceo's#DancestardomCEO #GlobalharmonycharityCEO #AsaseaserecordsCEO ##Goodpeople!!Објава коју дели Rodney King Music (@asasease) дана

 

Advokatu je platila 3.500 evra da Rodniju sredi vizu, koju je dobio u februaru 2017. Par se tada preselio u Vorčester, u Betinu kuću, a onda su stvari krenule nizbrdo... Rodni je počeo da se žali na sve i uglavnom je spavao na kauču nego u zajedničkom krevetu.

Svađao bi se sa Bet oko svega, od hrane pa do hladnoće, kao i zbog toga što je morao da pronađe posao. Nije mu bilo jasno kako ona nije bogata, iako je Britanka. Njena deca i prijatelji ga nisu voleli, a uskoro je i ona shvatila da je sve bila laž.

Njihova je veza pukla i Bet je zamolila Rodnija da se odseli. Platila mu je put kući i razvod, što ju je koštalo dodatnih 1.600 evra. On je kasnije tvrdio kako ga je supruga napala, ali nije hteo da pokrene tužbu.

Nakon razvoda, nasamarena baka plakala je punih godinu dana. Pala je u depresiju, ostala bez 20.000 evra i jako se ugojila. Jedino što sada želi jeste da nastavi da živi kao pre nego što je upoznala slatkorečivog muzičara iz Gane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E bako, bako

    24. septembar 2020 | 19:20

    Čokolada se skupo plaća u tvojim godinama

  • Kentaki

    24. septembar 2020 | 19:21

    Crnac joj ga zavukao na obe strane. 😛

  • Radovan

    24. septembar 2020 | 19:39

    Au pa zar jadnu i naivnu bakicu tako da prevari. Treba ga naterati da joj vrati sve do poslednje funte, i da mu se stavi povodac oko vrata da ga ona seta kao pudlicu. Cekaj, ne moze crnac je, steta, da je belac moglo bi. U tom slucaju ova pohotna bakica treba da plati kaznu zbog rasizma i iskoriscavanja ovoga jadnog momka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA