"Varam svog partnera sa bivšim momkom koji je loš po mene. Zašto ne mogu da prestanem?"

Priča jedne 22-godišnje devojke koja je previše vezana za svog bivšeg

  • 10
žena krevet gola

Foto: Pixabay

- Iako imam divnog partnera, redovno ga varam sa svojim bivšim. Najgore je to što ne osećam grižu savesti - započela je svoju priču 22-godišnja devojka koja je htela da ostana anonimna.

- Moj bivši momak i ja smo počeli da izlazimo kada smo imali 17 godina. Nekoliko puta me je prevario, ali sam mu svaki put oprostila. I on i ja smo živeli u groznim porodicama, te smo odlučili da iznajmimo svoj stan. Iz današnje tačke gledišta jasno mi je da uopšte nismo bili spremni na to. Mučili su nas finansijski problemi i zato smo se stalno svađali. Neretko smo se i tukli- prisećala se mlada žena.

Devojka priznaje da je najbolja stvar u njihovoj vezi bila seks. 

- Moj bivši mi je i dalje privlačan, a i on priznaje da nikada nije našao devojku poput mene. Ipak, to nas nije sprečilo da raskinemo pre dve godine. Svakodnevno smo se svađali pri kraju veze.  Posle toga, s vremena na vreme smo se čuli i videli u protekle dve godine- objasnila je ona.

Devojka kaže da je nekoliko puta slagala svog bivšeg da je u vezi, samo da bi probudila u njemu ljubomoru. Sada kada ima normalnog momka htela je da prekine ovu toksičnu aferu, ali nije uspela.

foto Pixabay

foto Pixabay

- Pokušala sam da ga blokiram, ali ne mogu da odolim i na kraju mu se ponovo javim. Redovno vodimo ljubav. I dalje je sa njim najbolji seks. Međutim, sada se zaista viđam sa sjajnim momkom i znam da rizikujem ovu vezu. On ima 28 godina, brižan je, ima odličan posao i pravi planove za budućnost. Zašto ne mogu da ostavim bivšeg? I zašto se ne osećam krivom zbog našeg tajnog seksa? - zatražila je savet.

Odgovor

 

- I vi i vaš bivši ste imali težak zajednički život kada ste bili veoma mladi. Zbog toga ćete verovatno zauvek ostati bliski i jedno drugome dragi. Stoga nije ni čudo što vam je teško da ga u potpunosti izbacite iz svog života. Ali i dalje postoji toksična strana ove veze.

Morate da se upitate da li želite da ostanete sa trenutnim momkomili da ponovo pokušate sa bivšim. Nije zdravo ni za vas da lažete svog trenutnog partnera. Morate da odlučite kako dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    20. oktobar 2020 | 23:35

    Па,селе, вероватно што си дроца!?

  • Milan

    21. oktobar 2020 | 08:39

    Ništa gore nema nego kada čovek nađe žensku koja još visi na bivšim. Imao sam dva puta taj peh da naletim na takve osobe... Samo čovek ne može da zna šta žena krije u sebi kada je upoznaš, u tome je stvar.

  • Crazy

    21. oktobar 2020 | 00:23

    I posle zene dobre a muskarci ne valjaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA