Misteriozno je nestala i nikada više se nije javila? Ovo su znakovi da ste bili loši na prvom dejtu

Greške kojih je malo muškaraca svesno

  • 0
Loš sastanak, loš dejt Foto-ilustracija: Shutterstock

Koliko vam se puta desilo da ste bili ubeđeni kako ste devojku sa kojom ste izašli "oborili s  nogu", a da vam se onaposle toga više nikada nije javila? Nije odgovarala na pozive niti poruke, ili se branila kako je baš sad u gužvi i nema vremena za ponovni susret.

Odustanite.

Smorili ste je zauvek!

Ma koliko bolna ova istina, većina žena, makar iz pristojnosti, neće reći muškarcu da joj je "oduzeo volju za životom". Ako je pristala da se vidite, znači da vaš izgled nije sporan, dala vam je šansu. Ali, ako je to sve s čime raspolažete i što imate da joj ponudite, računajte da kod vas ne vredi ni ona stara dobra "svaka krpa nađe zakrpu".

Ovo su fatalne greške na prvim sastancima koje po svaku cenu morate da izbegnete ako ne želite da vaša mačo reputacija doživi slom. Jer, dobar glas se dlaeko čuje, a loš još dalje...

Intervju

Dakle, sastali ste se, a vi već "na repertoaru" imate spisak stavri koje će vam poslužiti da dobro ispromovišete. Ja, ja, ja i opet ja... Ovaj fazon nijedna žena ne podnosi. Pustite je da se predstavi, naučite da slušate, sama će vas navoditi u svoj mali tajni svet, a napraviće se i dobar tajmning za vaša izlaganja koje će je istinski zanimati. Ali ako je vaš ego veličine Rusije idite do teretane, pravite selfije na kojima vam "štrče" bicepsi i kačite ih na društvene mreže. Lajkovi će vam dobro doći, manite se realnih priča.

foto Pexels foto Pexels

Alapača model

Ne ogovarajte! Ona može da tračari sa komšinicom ili drugaricom, a vi definitivno ne želite da vas gleda na taj način. Dakle, ne pričajte loše o svom prijatelju, poznaniku, bivšoj ribi koja je imala celulit, konobaru koji kasni da vas usluži ili slučajnom prolazniku. Zluradim komentarima nećete je fascinirati, već će se, ako iole pameti ima, pronaći u vašoj beskrajnoj "pljuvačkoj" listi koju ćete izneti pred nekim drugim sutra.

"Ja to bolje znam"

OK, pretpostavka je da se bolje razumete u automobile i mehaniku i da ona ne mora da zna šta je alnaser, ali to ne znači i da je ta tema interesuje, osim ako ne želite da joj budete lični auto-mehaničar. Zamislite da ona vama priča kako se nanosi maskara. E, tu ste "pukli"... Pronađite opšte zajedničke teme, dozvolite joj da vam pokaže svoja interesovanja i ne završavajte svaku njenu rečenicu . Ne ponašajte se kao neko ko je završio "ulični fakultet" i ko je prepun životnog iskustva. Većini devojaka se od ovakvih tipova smuči život.

Flert, posao Foto: Pixabay

Budite dobri, ali ne preko granice dostojanstva

Biti dobar i prostodušan je sjajno, ali ženama se može od "previše dobrote" roditi majčinski isntikt i nagon da vas zaštiti. Ups! Ovde su se uloge zamenile. Svakako, biti dobar i pažljiv u granicama dozvoljenog je OK, ali gaziti kao po jajima i plašiti se svakog pogrešnog gesta i reči, govori da ste nestabilna osoba na koju se ne može osloniti, dok joj se luči testosteron.

Ta sprava - telefon

Lepo je što tehnologija napreduje, toga ste oboje svesni. Ali, ako svoj telefon gledate na svakih dva minuta ili razgovarate sa nekom "braćom" o šleperima, računajte da će piće sasuti "na eks" i reći da "mora tetki da odnese lek". Ako ste želeli da ostavite sliku urbanog poslovnog farjera, unovčite svoj ajfon za seanse psihoterapije o socijalizaciji i razvijanju emocionalne inteligencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA