Laži koje muškarci provaljuju o vama na društvenim mrežama: Devojke, ovo vam ne prolazi!

Budite ono što jeste, to je jedino rešenje

  • 0
Selfi, devojke, telefon Foto: Shutterstock

Stručnjak za momke, Lodro Rinzler, obratio se muškarcima širom sveta kako posmatraju devojke na društvenim mrežama. Kako će doživeti vaš nalog, odnosno profil zavisi od sledećih faktora. A da li vaše laži prolaze na društvenim mrežama, uverite se sami.

Izgled

Prva stvar koju će dovesti u pitanje jeste pretpostavka da bi žena mogla da lažira na svom profilu njen izgled. Ovde koristimo izraz "izgled" kao "kišobran pojam" koji pokriva sve, od vaše visine, težine do tipa tela, pa do vaše fotografije od pre pet godina. Takođe, imajte na umu da samo slika vašeg lica ne govori da ili nemate lepo telo, a da se razumemo, muškarcima je važno. Zato, imajte dovoljno samopouzdanja da se pokažete u punoj formi, i ne stidite se, vaše je.

Godine

"Izlazio sa ženama koje kažu da imaju 25, a zapravo imaju 29godina", rekao je Edi. Ponekad žena može promeniti godine kako bi u početku privukla muškarca, ali to je tako glupa laž, da li će se Edijeva devojka pretvarati da je četiri godine mlađa do kraja njihove veze? Budući da je toliko muškaraca doživjelo ovo iskustvo, nemojte se iznenaditi ako momci ležerno pogledaju vašu vozačku dozvolu ili ličnu kartu.

Šminka Foto: Pixabay.com

Putovanja

Mnoge žene će reći da "obožavaju putovati" čak i ako tri godine nisu išle na bilo kakva prava putovanja ili odmore. Ne preporučuje se da ovo navedete na svom profilu, jer: a) svi to kažu, pa ne biste da se izdvajali iz gomile i b) čak i ako volite da putujete, ako u poslednje vreme niste, možda će vam postati zaista neprijatno kada se povede ova tema o posećenim destinacijama.

Vreme provedeno u teretani

"Mislim da će žene preterivati sa količinom ili učestalošću vežbanja koje rade", naveo je jedna korisnik. Žena će možda želeti da pokaže koliko joj je važno da brine o svom telu, ali ako navedete da svaki dan idete u teretanu, momak će možda pomisliti da preterujete.

Ta impresivna knjiga / TV emisija / film...

Žene će izostaviti interesovanja koji bi se mogli smatrati previše dečijm ili nezrelim, i pokušati da navedu više intelektualnih stvari poput knjiga koje su čitale, čak i ako je navedena knjiga bila deo lektire u srednjoj školi pre deset godina. Ako postavite omiljenu knjigu na profil, nemojte se iznenaditi ako vaš poznanik očekuje da je se zapravo detaljno setite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA