≫ 

"Muž me je zapostavio, pa sam ga varala sa komšijom koji me i dalje želi. Kako da mu odolim?"

Ispovest žene koja je uspela da sačuva brak uprkos aferi, ali se i dalje "lomi" zbog strasti koju oseća prema bivšem ljubavniku

  • 1
Depresija Ilustracija; Foto: Pexels / Masha Raymers

Nije retkost da muškarci varaju svoje žene jer ne mogu da odole fizičkim čarima neke druge, ali poslednjih godina sve je više udatih žena koje se upuštaju u avanture sa muškarcima samo zbog njihovog atraktivnog izgleda.

Izvajano telo i mišići koji „pršte na sve strane“ privukli su i Ivanu (31).

- Znam da mnoge žene varaju zbog emocionalne povezanosti, ali ja ne spadam u tu kategoriju. Kad sam videla zgodnog komšiju Dejana kako samo u šortsu pere automobil ispred kuće, prvo što sam pomislila bilo je: ’Au, kakav frajer, baš mi se sviđa!’ Bilo je to početkom prošlog leta. On je imao 25, a ja sam iščekivala treći ’okrugli’ rođendan – priča Ivana.

Oduvek se bavila trčanjem, pa je mogla da se pohvali zavidnom figurom. Njen suprug Dušan (35) više je voleo da uživa u pivu i brzoj hrani, pa se ugojio i postao joj neprivlačan.

- Uzgred, Dušan je bio potpuno nezainteresovan za bračni život, a ja sam vrlo potentna žena i zaista mi je nedostajalo vođenje ljubavi – komentariše Ivana.

Počela je da šeta psa pored kuće zgodnog komšije. Kad bi izlazila u šetnju, oblačila se maksimalno provokativno. Kaže, bilo je leto, pa joj nije bilo komplikovano da tako nešto izvede.

- Komšija Dejan se ’upecao’ na moj fizički izgled, baš kao i ja na njegov. Jednog dana me je pitao da li može da mi se pridruži u šetnji. Oberučke sam prihvatila i krenula da flertujem sa njim. Posle otprilike dve nedelje šetnju smo završili u šumi. Pronašli smo sigurno mesto na kom niko neće moći da nas vidi, a onda smo uradili ono što smo oboje želeli. Bilo je nestvarno dobro, a ja sam konačno bila srećna – iskrena je Ivana.

Njihova tajna veza potrajala je devet meseci. Prestali su da se viđaju u vreme prvog karantina. Ipak, Ivani je zaključavanje donelo nešto neočekivano – njen suprug je počeo da vežba, smršao je, ponovo je postao aktivan u spavaćoj sobi...

- Iako mi se čini da je moj brak sada mnogo bolji nego što je bio kad sam započela aferu sa Dejanom, i dalje me „ne drži mesto“. Naime, Dejan je počeo da radi u supermarketu gde kupujem i opet smo počeli da flertujemo. Predložio je da nastavimo „druženje“. I dalje me privlači, tim pre što mi je u krevetu sa njim bolje nego sa mužem. Šta da radim, da li da prihvatim Dejanovu ponudu? – pita Ivana.

Odgovor psihologa:

Razumljivo je što Vas je privukao atraktivan muškarac, pogotovo u periodu kada ste imali krizu u braku. Ali, ako je sada sve u redu sa Vama i Vašim suprugom, i ako ste se uverili da je on spreman da se promeni zbog Vas, nemojte se više „igrati vatrom“.

Prvi put Vaša afera sa komšijom nije otkrivena, ali to ne znači da će tako biti zauvek. Neko će to sigurno saznati, a suprug Vam verovatno neće oprostiti preljubu.

Teško je odoleti kada znate da neko izgara za Vama, ali je još teže pronaći partnera koji je spreman sve da učini da biste Vi bili srećni.

Naravno da na Dejanov poziv uvek možete da kažete „ne“, pa zato to „ne“ recite odmah. Pokušajte, za početak, da promenite supermarket u kom kupujete i usredsredite se na svoj brak.

Video: Ako ste skloni švrljanju, svog para tražite među ovim pripadnicima Zodijaka. Sve praštaju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    23. decembar 2020 | 00:24

    Fantastičan savet, mada ovakva žena ne zaslužuje takav brak. Ona je pogazila osnovne principe braka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA