≫ 

Šta je bilo sa brakom mladog Egipćanina i vremešne Britanke? "Očajna sam, želim što pre da ga vidim"

Već nedeljama nisu zajedno, penzionerka očajna zbog toga

  • 16
Ajris i Mohamed Foto: Facebook/Iris Jones

Pre izvesnog vremena svetom je odjeknula vest o nesvakidašnjoj ljubavi para kog razlika u godinama nije sprečila da se venča, a zbog razlike od 45 godina postali su potpuna atrakcija.

Mohamed Ahmed Ibriham (36) oženio je u novembru u Egiptu Ajris Džons nakon što su se upoznali putem Fejsbuka prošle godine.

Međutim, par je od tada proveo nedelje odvojeno jer je mladoženja ostao u svojoj domovini.

Mohamed je dirljivo odao počast svojoj supruzi i rekao da jedva čeka da se ponovo sjedini sa svojom "kraljicom".

- Moja ljubav prema tebi je do kraja života, draga moja, ti si moje sunce i moj mesec. Kraljice moja, Ajris Mohamdi - objavio je ove reči mladi Ahmed na Fejsbuku.

Posted by Iris Jones on Thursday, 8 October 2020

Ranije se penzionerka hvalila u jednoj emisiji kako nakon strastvene noći sa mlađanim momkom nije moga da hoda. Ali sada se njen suprug navodno bori da obezbedi supružničku vizu za Veliku Britaniju, a Ajris nije sigurna kada će se oni ponovo sastati.

Ajris je izjavila da se oslanja na Muhameda jer je njoj suviše naporno da se po četvrti put vraća u Egipat. Ona je priznala da su je dosadašnja putovanja skupo koštala i da životna sredina u Egiptu ne odgovara njenom zdravlju.

- Ima dana kada sam dobro, ali ima dana i kada stalno plačem. Odvojena sam od nekoga koga volim, to je tako teško. Vreme nije na mojoj strani, to znaju i njegovi advokati - izjavila je Ajris gušeći se u suzama.

Posted by Iris Jones on Sunday, 16 August 2020

Takođe je rekla da je pričala sa Mohamedom i insistirala na tome da njegova advokatska firma požuri sa vizom i da ne zna u čemu je problem sa kašnjenjem. Čekanje sigurno nije bilo lako za Ajris koja se požalila da pati od glavobolje i stresa, očajnički želeći da joj se pridruži njen muškarac.

- Idem kod doktora po potvrdu o više zdravstvenih problema kako bi mi se suprug pridružio ovde u Britaniji, nadajući se da će malo prekršiti pravila i pustiti ga da dođe i brine o meni - rekla je ona.

Kako Mohamed nije uspeo da obezbedi potrebne papire za preseljenje u Veliku Britaniju, Ajris je Božić morala provesti sa porodicom u Velikoj Britaniji.

The dishiest and most genuine man I have ever knownPosted by Iris Jones on Monday, 10 August 2020

Njen sin Stiven Džons (53) rekao je za Sun da je veza para rasturila njegovu porodicu i obećao da nikada neće prihvatiti Mohameda. Međutim, Ajris je sada otkrila da su se i Stiven i njen mlađi sin Daren sada pomirili sa njenom vezom.

- Moji momci konačno prihvataju činjenicu da se mi iskreno volimo - rekla je ona.

Par se prvi put povezao na društvenoj mreži prošlog leta kada se Ajris pridružila Fejsbuk grupi koja istražuje ateizam. Baka je otputovala u Egipat u novembru, a kasnije je priznala da su završili zajedno u krevetu samo nekoliko sati nakon sastanka. Mohamed je tada navodno odustao od svog posla da bi proveo više vremena sa Ajris u Kairu.

- Bio sam veoma nervozan, ali onog trenutka kada sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Veoma sam srećan čovek što sam našao ovakvu ženu - izjavio je svojevremeno za Daily Mail.

Od povratka u svoj dom u 11. decembra, Ajris je rekla da želi da proda svoj stan kako bi se mogla preseliti u Bristol ili Birmingham sa Mohamedom kada on dobije vizu.

- Rekla sam Mohamedu da mora doći ovde da me vidi, ali ako mu se ne odobri viza, ne znam šta će se dogoditi. On želi da dođe ovamo da me pazi, a ja sve što želim jeste da budemo zajedno - izjavila je očajna penzionerka.

Video: Baka se združila sa ljubavnicom svog muža, a onda ju je napila tako da je zapamtila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA