• 0

5 sigurnih znakova da ste u vezi sa svojom srodnom dušom

Ako ste se pitali da li je osoba sa kojom ste u vezi prava osoba za vas, evo načina da to saznate

  • 0
ljubav, muškarac, žena, veza

Foto: Pixabay

Srodna duša je neko za koga važi da nas upotpunjava, neko nas prihvata onakvima kakvi jesmo bez obzira na sve naše mane, neko ko nam je najbolji prijatelj, zbog koga ne moramo da pravimo previše kompromisa i sa kim smo duboko povezani.

Ta osoba zna šta mislimo, osećamo ili šta ćemo da izgovorimo u bilo kom trenutku i za nju smo prilično uvereni da nas nikada neće izneveriti ili napustiti.

Ipak, pitanje je da li ćete tokom života sresti jednu ili nekoliko srodnih duša. Otkrivamo vam jednostavne znake koji ukazuju na ono što bi trebalo da prepoznate u osobi za koju mislite da može biti vaša srodna duša.

Ljubavni par

Odanost je vrlo važan segment svake veze - Foto: Pixabay

1. Odanost

Odanost je vrlo važan segment svake veze, a posebno one koju imate sa srodnom dušom. Ako je vaša "druga polovina" odana, lojalna i uvek tu, kad god je to potrebno, to je znak da ste na dobrom putu.

2. Podrška

Podrška partnera je od vitalnog značaja, a srodna duša je neko ko vas podržava u svim situacijama. Pomaže vam da ustanete posle pada i uvek je svesna vaših emocija.

par, ljubav, veza, brak

Podrška partnera je od vitalnog značaja - Foto: Pixabay.com

3. Slična moralna načela i životne vrednosti

Jedan od glavnih razloga što nekoga nazivate i smatrate srodnom dušom jeste upravo to što delite moralna načela i životne vrednosti. Ovo je nešto što je skoro nemoguće promeniti, ali kada imate osobu s kojom se ove stvari poklapaju, držite je kao "malo vode na dlanu".

4. Budi ono najbolje u vama

Kada vas neko inspiriše da budete najbolja verzija sebe i da stvari oko sebe prihvatate otvorenog srca i uma, velika je šansa da je upravo ta osoba vaša srodna duša. Ona vas ne odvraća od vaših želja, naprotiv na vas deluje tako što vas usmerava i pomaže vam da živite život o kom ste oduvek sanjali.

ljubav, muškarac, žena, veza

Sa srodnom dušom delite moralna načela i životne vrednosti - Foto: Pixabay

5. Opuštena komunikacija

Ukoliko su reči koje upućujete "drugoj polovini" pune ljubavi i poštovanja, a iste dobijate zauzvrat, možete biti sigurni da ste u vezi sa srodnom dušom. Iako svaka veza ima uspone i padove, svađe i prepirke, ali je suštinski komunikacija opuštena i prijatna, onda imate dobitnu kombinaciju, prenosi atma.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima