≫ 

Influenserka objasnila kako da otkrijete prevaru: Budite hrabri i zavirite tamo gde ne biste smeli!

Pre nego što napadnete partnera za prevaru, važno je da imate čvrste dokaze

  • 2
žena devojka mobilni telefon Foto: Pixabay

Prevara u vezi se uglavnom "namiriše", a ono što je često prati je osećaj da vas je partner izdao.

Ipak, ako želite da imate dokaze za neverstvo, jedna od stvari koje vam "ne ginu" je da se upustite u rizik, ali i avanturu pretraživanja njegovog telefona i pravljenja lažnih profila na društvenim mrežama u svrhu uhođenja.

Tako bar tvrdi zvezda TikToka Margauks Kodi, koja je otkrila jednostave načine na koje možete da saznate da li vam je partner neveran.

Trebalo bi da budete ludo hrabri i upustite se u avanturu pretraživanja njegovog telefona.

U svojoj seriji 'Toxic TikTok" Margauks je objasnila kako je ušla u trag ljubavnim profilima svog bivšeg dečka.

Pre nego što mu se suprotstavite, morate da napravite lažni profil za upoznavanje na nekoj od platformi koju izaberete - počela je priču ova poznata TikTokerka.

Ona je savetovala pratiocima da smanje maksimalnu udaljenost na kilometar, što znači da će dobijati predloge za upoznavanje samo sa ljudima koji su u njihovoj neposrednoj blizini.

Preporučila je i promenu raspona godina potencijalnog partnera kako bi odgovarao godinama njihovog partnera.

- Tako ćete najbrže dobiti informaciju ima li tajni profil za upoznavanje novih ljudi. Sad kad ste sve ovo pripremili, spremni ste da ga "upoznate". Otiđite na skrovito mesto i počnite s prihvatanjem potencijalnih partnera sve dok ne dođete do njega, naravno, ako ima profil - rekla je influenserka.

Margauks tvrdi  da zna o čemu uglavnom svi razmišljaju u ovom momentu.

- Ovo bi lako mogao da bude stari profil iz vremena pre nego što vas je upoznao - napominje i tvrdi da ako je kojim slučajem nedavno bio u aplikaciji, njegov profil bi trebalo da se pojavi u roku od nekoliko sekundi ili barem u roku od par minuta.

To potvrđuje i nedavna objava na aplikaciji za upoznavanje Tinder na kojoj je objašnjeno da "prilikom predloga za upoznavanje partnera algoritam prvo nudi profile članova koji su aktivni u isto vreme".

- Ako vam kaže da je to stari profil, nemojte da nasednete na to. Ovako sam uhvatila bivšeg - dodala je Margauks.

Sastanak, dejt, par, ljubav Foto: Freepik.com

Emotikoni ga otkrivaju 

Kako je objasnila, ova detektivska akcija podrazumeva i "brljanje" po njegovom telefonu.

Uzeli ste mu mobilni i ne osećate se prijatno dok čitate njegove poruke?

- To je u redu - objašnjava influenserka. - Ne morate ih ni gledati, nego pogledajte u emotikone u telefonu. Kada kliknete na ikonicu sata, pokazaće vam emotikone koje je poslednje koristio. To sam koristila u prošlosti kao prvi korak da potvrdim sumnju da me vara, pre nego što sam otpočinjala opsežnu istragu.

Umesto da se trudite da "provalite" njegovu šifru na telefonu, zamolite ga da vam pokaže nešto na telefonu i onda uzmite telefon na minut i bacite pogled na tastaturu telefona.

Na ajfonu to možete brzo da obavite otvaranjem trake za pretraživanje na početnoj stranici.

- Ako vidite određene sugestivne emotikone koje znate da nije poslao vama, onda ih sasvim sigurno šalje nekome drugom - objašnjava influenserka.

Kao primere navela je vatru, kapi vode, patlidžane i ljubavne smajlije.

Napravite lažne profile na društvenim mrežama

Šanse da vam partner da šifru od Instagrama i Fejsbuka su skoro nikakve. Međutim, TikTokerka savetuje da uđete u njihov Instagram kloniranjem njihovog profila.

- Napravite lažni nalog i zapratite one koje on prati.  Tako ćete imati zapravo duplikat njegovog naloga, a ovo će vam pomoći da vidite tačno ono što on vidi. Videćete sve storije koje on vidi, slike koje će lajkovati i zajedničke pratioce - objašnjava TikTokerka.

Govoreći iz iskustva, navodi da je jedan od njenih bivših pratio neku devojku koja je njoj bila sumnjiva, pa ga je pitala kako i odakle je poznaje:

- Rekao je da kao ima neke zajedničke prijatelje s njom na Instagramu, na šta sam mu odgovorila da ih nema, jer sam bila sigurna u to.

TikTokerka kao primer navodi situaciju u kojoj je vaš partner upravo počeo da prati devojku na Instagramu koju ne poznajete. U toj situaciji, smatra ona, bilo bi previše providno da je i vi zapratite, ali rešenje ipak postoji...

- Napravite lažne profile s kojih ćete "uhoditi" sve one koje ne biste smeli da pratite sa svog pravog profila, da vas on ne provali. Ključno je napraviti naizgled bezazlene lažne profile poput Fan stranice nekog poznatog benda ili glumice. Stavite lažne slike, lažnu biografiju i dodajte lažni link. A onda dodajte nove prijatelje i pratite predmet interesovanja vašeg partnera, ako ga ima - poručuje ova TikTokerka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ipak mislim.....

    31. maj 2021 | 00:08

    Da je najbolje pitati jednog jedinog stručnjaka koji se razume od kuvanja, šminkanja, pa do toga kako su nastale zvezde,a to je Darko 100 %! Molim da se gospodin javi, i da pojasni i ovo! Unapred zahvalan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA