≫ 

Putovali 6 sati da bi se verili ispred tornada: Majka Priroda bila je na njihovoj strani

Tom je duže od godinu dana planirao da veri Reju, ali je čekao poseban trenutak

  • 1

Tom Bedard (29) i Reja Medej (26) su meteorolozi koji zajedno rade u kompaniji "AccuWeather" u Vičiti. Jednog vikenda odlučili su da se voze u šest sati udaljeni Kolorado, kako bi videli tornado uživo.

Njih dvoje su se upoznali još 2016. godine na konferenciji meteorologa, i ubrzo se zaljubili. Godinu dana kasnije, oboje su dobili posao u istoj kompaniji.

Tom je duže od godinu dana planirao da veri Reju, ali je tačno toliko vremena i proveo tražeći savršen način da to i uradi. Tako je došao na ideju da krenu u "poteru za tornadom".

- Oboje smo veoma strastveni u tome što radimo, nikada nismo videli tornado uživo - rekao je Tom, koji je sve isplanirao sa svojim kolegama.

Tako su jednog prazničnog vikenda krenuli u Kolorado koji je udaljen 6 sati vožnje od njihovog grada. Pošto-poto su želeli da uživo vide tornado.

- Šanse da uopšte ne vidimo tornado su bile prilično velike, tako da smo bili spremni da pokušamo i narednog vikenda. Bio sam prilično nervozan razmišljajući o tome da možda neću uspeti da ostvarim svoj plan i verim Reju - rekao je Tom.

Na svu sreću, Majka Priroda je bila na njihovoj strani.

- Dok sam gledao u tornado, kroz glavu mi je prolazilo hiljadu misli, pokušavao sam da se setim govora koji sam pripremio, kako bi sve bilo savšeno - priseća se Tom.

Reja se priseća da je sve vreme razmišljala o tome kako je tornado zadivljujuća prirodna pojava.

- U trenutku kada je tornado dotakao tlo, Tom je kleknuo ispred mene. Osećaj da prvi put vidim tornado i u isto vreme budem zaprošena teško da može da se opiše - podelila je svoje utiske Reja.

Bilo je, kaže, potpuno nestvarno

- Nisam očekivala da će se to desiti. Možda ćemo čekati sledeći tornado da zakažemo venčanje - zaključila je Reja kroz šalu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA