Ušli u Ginisovu knjigu: Kloi je 53 cm viša od Džejmsa, oni su par sa najvećom razlikom u visini

Džejms je sumnjao da će se ikada oženiti zbog visine, ali kada je upoznao Kloi - sve se promenilo

  • 2

Džejms Lasted (33) i Kloi (27) iz Valesa, ušli su u Ginisovu knjigu rekorda kao par sa najvećom razlikom u visini. Naime, Džejms je visok svega 109 cm, a Kloi 162 cm, pa razlika u njihovoj visini iznosi čitavih 53 centimetra.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by James Lusted (@dwarfmanjay)

Džejms je televizijski glumac, pantomimičar i ima redak oblik patuljastog rasta. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja u lokalnom pabu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by James Lusted (@dwarfmanjay)

Pre nego što je upoznala Džejmsa, Kloi je priznala da je imala veze sa višim muškarcima, ali da se sve promenilo kada je upoznala svog sadašnjeg supruga.

- Za svakoga postoji neko i možda to na kraju neće biti onaj koga ste sve vreme zamišljali. Nadam se da će naša ljubavna priča biti dokaz da o knjizi ne možete suditi po koricama - kaže Kloi.

Par se venčao 2016. godine i dobili su kćerkicu.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by James Lusted (@dwarfmanjay)

Džejms je sumnjao da će se ikada oženiti zbog visine, ali sada kaže da je njihova ljubav dokaz da svako ima svoju srodnu dušu.

- Držanje kćerke u naručju definitivno spada u prve dve najbolje stvari koje sam ikad doživeo. Venčanje s Kloi bio je drugi najbolji dan u mom životu - kaže Džejms.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA