≫ 

Ona ima 24, a njen verenik 68 godina: "Nisam sa njim zbog novca, odmah sam osetila privlačnost"

- Počeli smo sve više vremena da provodimo zajedno, a onda su stvari krenule prilično brzo - ispričala je ona

  • 10

Koni Koten (24) iz Virdžinije verena je za Herba Dikersona (68), a ovaj neobičan par upoznao se u skloništu za beskućnike u njihovom rodnom gradu Šarlotsvilu, gde su oboje volontirali.

- Ljudi su bili šokirani kada smo stupili u vezu. Najčešći komentar koji dobijam je da sam sa njim samo zbog novca, a mnogi govore i kako je Herb sa mnom samo zbog instimnih odnosa, jer sam toliko mlađa - kaže Koni.

Njih dvoje su četiri meseca po stupanju u vezu već počeli da žive zajedno, a verili su se prošle godine, kada je Koni proslavila 18 meseci, otkad ne pije alkohol.

- Moja porodica je bila u šoku na početku, nisu bili za ovu vezu. Bili su zabrinuti za moju sigurnost, ali vremenom su ga prihvatili jer su videli koliko me usrećuje i da mogu da mu veruju. Herb je sada deo porodice - rekla je ona.

Koni ističe da je odmah osetila privlačnost sa Herbom, a njihova veze jačala je jer su se povezivali kroz svoju borbu sa oporavkom od zavisnosti.

- Oboje smo bili na rehabilitiaciji, i to je ono što me je privuklo. Zaprosio me je prošle godine, kada sam slavila 18 meseci kako sam trezna. Inače za to se dobija medalja, ali je on došao sa prstenom.

Kada smo se upoznali, odmah sam osetila privlačnosti i počela sam da flertujem sa njim, što ga je veoma iznenadilo. Počeli smo sve više vremena da provodimo zajedno, a onda su stvari krenule prilično brzo - ispričala je Koni.

- U početku nisam znao što da mislim. Bilo mi je neobično što flertuje sa mnom, i to na mestu gde sam radio. Ne znam šta ju je privuklo, ali nastupila je prilično odlučno. Moja porodica je smatrala da, budući da je premlada, želi samo moj novac, ali vremenom su je prihvatili.

Živeo sam sa njom i njenim roditeljima tokom lokdauna prošle godine, i tada su uspeli prilično dobro da me upoznaju. Ona ima potpuno drugačiju energiju nego žene mojih godina, i jako je otvorena - rekao je Herb.

Koni ipak priznaje da brine zbog budućnosti i da se stalno pita koliko joj je još vremena ostalo sa Herbom, ali odlučna je da to vreme iskoristi na najbolji mogući način.

- Razmišljala sam o tome da Herb neće biti tu toliko dugo kao i ja, ali radije bih provela to vreme sa njim nego odustala od veze. Postoje mnoge prednosti veze sa starijim muškarcem. Želim jednostavan život bez igrica i komplikacija. Samo želim da živim život sa svojom porodicom u sreći.

Herb ističe da je jedna od prednosti verze sa mlađom devojkom to što još imam želje i ciljeve. Ja sam jako fokusirana na ostvarivanje svojih ciljeve, a žene njegovih godina više o tome uopšte ne razmišljaju - zaključila je Koni za Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA