Baka (85) na aplikacijama traži mlađe muškarce: "Nikad nisam upoznala nekog koji me nije hteo"

Njenu novu potragu za muškarcima pokrenuo je raskid veze sa bivšim dečkom Džonom (39)

  • 7

Heti Retroejdž (85) odlučila je da napravi profil na aplikaciji za upoznavanje, u nadi da će pronaći malo zabave i avanture. Kada je njen brak okončan, ova majka dvoje dece i baka troje unučadi imala je 48 godina i od tada želi da izlazi samo sa mlađim muškarcima.

- Sada se ne viđam ni sa kim. Napravila sam profil na aplikaciji za upoznavanje, jer su neke moje prijateljice tamo upoznale muškarce. Ponovo počinjem da izlazim sada kada ponovo mogu da budem intimna i uživam u ljubavi. Oduševljena sam što moj stil vođenja ljubavi postaje popularan. Nisu samo stariji muškarci ti koji uživaju sa mladim ženama, mi isto volimo mlađe - ispričala je Heti.

Ona je ranije išla na sastanke tri puta nedeljno sa muškarcima koje je upoznala na jednoj od aplikacija za upoznavanje, ali je sada na njoj blokirana, pa je napavila profil na drugoj.

- Nikada nisam upoznala muškarca koji ne želi da bude intiman sa mnom - rekla je ona.

Njenu novu potragu za muškarcima pokrenuo je raskid veze sa bivšim dečkom Džonom (39). Iako je između njih bila velika razlika u godinama, Heti kaže kako se ona uvek oseća mlado i otkriva da to postiže medicinskom loptom od 12 kilograma, koju kotrlja po stomaku do grudi.

Osim toga, za njenu vitalnost je, kaže, zaslužno i samozadovoljavanje koje redovno upražnjava.

- Savet o intimnim odnosima koji dajem ljudima je samozadovoljavanje. Morate da pokrenete motor, bez obzira da li to želite ili ne. Održavajte to u životu i tako održavate svoju mladost - objašnjava Heti i dodaje da su za to dobri mlađi muškarci.

- Kad me ljudi pitaju zašto volim mlađe muškarce, uvek misle da je to zbog intimnih odnosa. Ne kažem da to nije istina. Međutim, stariji muškarci su već postigli sve u svom životu. Imao je svoje snove, ali ih je postigao, a mlađi su uzbuđeni zbog budućnosti i mogu da delim uzbuđenje sa njima - zaključila je ona za LADbible.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA