4 stvari koje će odbiti svakog muškarca: Neke žene ovo nesvesno rade i rizikuju da izgube partnera

Muškarci koji su pametni, ambiciozni, talentovani i zgodni, traže ženu koja će pre svega voleti sebe i koja ne zavisi ni od koga i ni od čije potvrde, a posebno ne od partnera

  • 1
Muškarac žena svađa par

Foto: Shutterstock

Istraživanja kažu da muškarci žude za nekoliko stvari kada su žene u pitanju - da je samopouzdana, sigurna i ženstvena. Većina njih se slaže da ih, pored fizičkog izgleda, najviše privlače još i humor i ljubaznost.

Muškarci koji su pametni, ambiciozni, talentovani i zgodni traže ženu koja će pre svega voleti sebe i koja ne zavisi ni od koga i ni od čije potvrde, a posebno ne od partnera.

U skladu sa tim većina njih je izdvojilo četiri stvari koje ih izluđuju kada su žene u pitanju.

1. "Da li u ovome izgledam debelo?"

 

Pitanja poput onih "da li u ovoj haljini izgledam debelo", "da li me i dalje voliš", "zašto si to rekao" i slična muškarce jednostavno odbija, kažu ankete.

Zašto muškarci ne vole ovakva pitanja? Odgovor je prilično jednostavan - muškarci ne znaju koji odgovor na ova pitanja je tačan. Kako su naveli, nijedan odgovor na ovo pitanje ne bi bio prihvatljiv ženama.

2.  Traženje dodatne pažnje

 

Ako se muškarac oko vas trudi, mazi vas i grli, često iznenadi malim znacima pažnje, ali vi ne biste da se odvojite od njega nikada, ovo je jednostavno iritantno.

Muškarci žele da ugode ženama, ali im je i potreban prostor za njih same. Možda bi bilo najbolje da potpuno uživate u zajedničkom vremenu, ali i da imate vremena svako za sebe.

brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga

Foto: Shutterstock

3. Ljubomorisanje

 

Činjenica je da svi imaju prošlost, pa tako i muškarac sa kojim ste u vezi. On nije "pao sa neba" u vaš život. Žena kojoj prošlost smeta i koja kao povod za svađu vidi prošle veze, rizikuje da izgubi partnera.

Ovo se odnosi i na njegove drugarice ili na bilo koju ženu koja je u njegovom životu.

Vaš partner je sa razlogom izašao iz prošlih veza i odnosa, ako vas voli nema potrebe da brinete šta je bilo u prošlosti.  Njegovi prijatelji, bilo muški ili ženski, nisu pretnja za vas.

4. Previše patetike

 

Muškarce zaista ume da uplaši previše patetike. Kada volite sebe, ne postoji niko bez čijeg prisustva ne biste mogle da zamislite život. Insistiranje na pesmama sa tom tematikom, usputno prebacivanje da ne biste mogle bez njega ili da ne biste preživele, muškarce će prilično odbiti.

Čak i ako raskinete, jedno je sigurno - preživećete.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA