≫ 

Budući mladoženja želi da povede mamu na medeni mesec: Mladi svi poručili da beži dok još može

U početku su oboje želeli da povedu svoje porodice, ali su se ubrzo predomislili, te su započeli pripreme za zajedničko putovanje

  • 7
Svekrva Foto: Shutterstock

Bračno putovanje ili medeni mesec označava vreme kada mladenci posle venčanja sami odlaze na kratko putovanje kako bi proslavili svoje venčanje i u privatnosti uživali u prvim zajedničkim danima braka.

To je vreme samo za njih i skoro niko od novopečenih mladenaca ne razmišlja o tome da će se neko priključiti njihovom putovanju.

Međutim, jedan budući mladoženja je razmišljao drugačije od većine. Naime, on je na medeni mesec pozvao, ni manje, ni više, nego svoju majku.

Na društvenoj mreži Reddit, buduća mlada, koja nije želela da otkrije svoje i verenikovo ime, odlučila je da sa internet korisnicima podeli neprijatno iskustvo s medenog meseca.

Kako kaže, u početku su oboje želeli da povedu svoje porodice, ali su se ubrzo predomislili, te su započeli pripreme za samostalno putovanje.

- Sve je išlo po planu. Pronašli smo predivnu destinaciju, zakazali hotel, a onda sam jedan dan otišla s njegovom majkom u kupovinu stvari - započinje priču ova žena.

Prema njenim rečima, kada su se vratile kući, njen budući suprug je pitao majku da li ipak želi da ide s njima na medeni mesec.

- Bila sam šokirana i ljuta, ali nisam ništa rekla. Kada je otišla kući, pitala sam ga čemu promena plana, a onda je nastala svađa velikih razmera. On se naljutio na mene, jer smatra da sam započela svađu oko sitnice i da nema ništa loše u tome da njegova majka ide s nama na putovanje. Na kraju smo se naljutili jedno na drugo i još uvek ne razgovaramo - otkrila je ona.

Kako je objasnila u objavi, nije ljuta zbog promene plana, već zbog toga što je to uradio bez njenog znanja.

Kasnije je u komentarima objasnila da ovo nije prvi put da njen partner menja planove bez prethodnog razgovora s njom.

- Slične situacije dešavale su se kada smo kupovali burme i zakazivali fotografa za venčanje. Uglavnom, ništa ne može da prođe bez njegove majke - dodala je.

Većina korisnika ove društvene mreže stala je u njenu odbranu, a mnogi su joj poručili "da beži dok još nije kasno".

- Malo neprijatna situacija i pre svega, veoma zabrinjavajuća. Ne mogu da verujem da ovakvi muškarci i dalje postoje - napisala je jedna žena.

- Devojko, ne treba ti mamin sin sa sve njegovom mamom na plećima. Beži dok još nije kasno. To ti je moj iskren savet - dodala je druga.

Video: Mlada se odvalila od alkohola na venčanju, mladoženja je morao da je pridržava tokom prvog plesa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama dva sina

    12. mart 2022 | 18:41

    Normalna majka treba da oseti momenat kada više nije prva žena u životu svojih sinova. Stari su pričali GAJI TRNJE DA TI ČUVA RUŽU. U prevodu, budite dobri za snaje i zetove da bi oni bili dobri za vašu decu. Kad me zovete stvorim se, kad vam ne trebam sklonim se. Za sve nas je tako bolje.

  • Mi

    12. mart 2022 | 18:25

    AKO JE MAJKA PRISTALA NA TAKO NESTO ONDA JE ONA IDIOT

  • BASA

    12. mart 2022 | 17:14

    Trebala je proveriti sa kime se zeni sa : Mamom ili sa njom !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA