≫ 

Kum nevesti priznao ljubav na venčanju: "Zašto mi nikada nisi pružila šansu?"

- Ona je najlepša osoba koju sam ikada video u svom životu - rekao je dok je kao kum nazdravljao svom najboljem prijatelju na venčanju

  • 3

Ljubav nema jednistvena pravila, briše barijere i ispusuje svoje priče. Ne bira kada će, ni kome će se desiti. Tako je bilo i u slučaju jednog čoveka koji je odlučio da na venčanju, na kome je bio kum, prizna da nevestu voli na nešto drugačiji način.

- Sećam se prvog trenutka kada sam video Dezirej. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora biti moja. Ona je najlepša osoba koju sam ikada video u svom životu - rekao je Brajan dok je kao kum nazdravljao svom najboljem prijatelju na venčanju još 2010. godine.

Na tome se nije zaustavio.

- Ona je najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Nikad nisam sreo nikoga poput nje. Onda sam saznao da već ima dečka i znao sam da moram pronaći način da je dobijem, ali onda sam upoznao i njenog dečka i postali smo prijatelji. Volim vas oboje - čestitam - glasila je zdravica, koju je prepričala tadašnja mlada u TikTok- videu na početku teksta.

Ona je rekla i da je nakon njegovog priznanja u sali, u kojoj je u tom momentu bilo 200 zvanica, zavladala potpuna tišina i da je njoj bilo izuzetno neprijatno.

- Brajan i moj, sada već bivši suprug, postali su najboji prijatelji i, budući da su bili momci, sve su radili zajedno - ispričala je ona i dodala da nikada nije gajila nikakva osećanja prema Brajanu koga je upoznala još u srednjoj školi.

Dodala je i da se tačno seća njegovog pogleda kada ju je vidio u venčanici i da ju tako nikada ranije nije pogledao.

Brajan se navodno napio na venčanju, a potom je javno izjavio ljubav. Iste večeri oni su plesali, kada ju je Brajan pitao zašto mu nikada nije dala priliku.

Njegovo priznanje ona je kasnije pravdala činjenicom da je bio samo pijan i da nije bio svestan šta govori. Međutim, kada se njen brak posle godinu dana raspao, njen odnos sa Brajanom je prešao iz prijateljskog u ljubavni.

Tokom procesa razvoda on je sve vreme bio uz nju i tešio je, a u jednom trenutku, potpuno neočekivano ju je i poljubio.

- Samo se desilo. Kada me je poljubio, nisam se izmakla, već sam mu uzvratila. Bila sam šokirana, ali sam se osećala dobro i prirodno - ispričala je ona.

Godinu dana posle njihove veze, Dezirej je zatrudnela i sada imaju devetogodišnjeg sina. Venčali su se 2012. godine i danas imaju ukupno četvoro dece.

Video: Kakva svadba, kakav haos! Mladoženja se našao između dve žene, a onda je nastao karambol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    1. april 2022 | 13:00

    Pa i moj drug se zaljubio u moju devojku, i uvek se lozio na zene ,devojke ljudi iz naseg okruzenja...mozda ima i dijagnoza za taj poremećaj

  • To je

    1. april 2022 | 12:11

    Bolesno.Ima toga i kod nas ali je to greh i to opaki.

  • Hulk

    1. april 2022 | 12:01

    Naravoučenije: pazi gde parkiraš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA