≫ 

Nikolas Kejdž (58) očekuje dete sa petom suprugom: Sve ljubavi čuvenog glumca

Nesretni brakovi holivudske zvede

  • 3
Shibata Nicolas Cage Nikolas Kejdz sa zenom Foto: Profimedia/KEVIN WINTER/Getty images

Američki glumac Nikolas Kejdž imao je plodnu filmsku karijeru i osvojio je neka od najzavidnijih holivudskih priznanja. Iako je postigao neizbrisiv uspeh u svojoj karijeri dužoj od četiri decenije, nije imao sreće u svojim romansama i ličnim vezama.

Zvezda se pet puta venčavao i ima dvoje dece.

Svoju prvu ženu, Patriciju Arket, upoznao je u restoranu 1987. i odmah je znao i rekao joj da će se oženiti njom. Da bi dokazao da je dostojan muž, zamolio ju je da navede stvari koje želi da joj donese. Arket kaže da je počeo da joj donosi stvari sa liste, što ona nije očekivala. Na kraju su se venčali 1995. godine, ali je, nažalost, brak je prekinut 2001. godine.

Kejdž je potom nastavio dalje i oženio se pevačicom i tekstopiscem Lizom Mari Prisli. Njih dvoje su se venčali u avgustu 2002, ali nažalost, njihova zajednica trajala je svega tri meseca, nakon čega su se razveli, okončavši proces 2004.

Iste godine, Kejdž je upoznao Alis Kim, 20 godina mlađu konobaricu u restoranu u kome je radila. Verili su se dva meseca nakon prvog susreta i venčali se kasnije te godine. Par se razveo 2016, ali su ostali dobri prijatelji.

Kejdžov četvrti brak bio je sa šminkerkom Erikom Koike nakon burne romanse koja se završila pre nego što je i počela. Zabavljali su se godinu dana i venčali u Las Vegasu u martu 2019. pre iznenadnog razlaza četiri dana kasnije. Nekoliko meseci kasnije, Kejdž je još uvek bio u neverici u vezi sa onim što se dogodilo.

- Ne želim da pričam o tome. Bio sam prilično uznemiren zbog toga i načinom na koji su se stvari desile - izjavio je tada Kejdž.

Glumac je otac dva sina. Prvog sina, Veston Kopola Kejdž, dobio je još 1990. sa tadašnjom devojkom Kristinom Fulton, a drugog Kal-el Kopolu Kejdža sa trećom ženom Kim.

I dok se mnoge filmske zvezde bore da uravnoteže slavu i roditeljvo, čini se da Kejdž zna šta radi. Kako navodi  "AmoMama", glumac i njegova dva sina su navodno veoma bliski i dele jaku vezu. Veston nije krenuo očevim glumačkim stopama, već je zabavljač i uključen u dva metal benda. Glumac je više puta uslikan sa svojim sinovima, a njih trojica deluju bliski, uprkos tvrdnjama Fultonove da je Kejdž „oštetio” život njihovom sinu.

U razgovoru za "Inside Edition" 2011. godine, Fultonova je podelila zabrinutost za svog sina, rekavši da je Kejdž odgovoran za Vestonov „problematični“ život.

- Nikolas Kejdž je oštetio i umešao se i učinio nešto apsolutno užasno - izjavila je tada.

Iako optužbe ostaju nepotvrđene, ono što je sigurno je da glumac deli prilično tipičan odnos oca i sina sa svojim najmlađim sinom Kal-elom. Glumac je otkrio da je nastojao da svom sinu pruži redovno vaspitanje. Međutim, to nije ispalo kako se očekivalo, i Kal-el je u nekom trenutku počeo da naziva svog oca umetničkim imenom „Nikolas Kejdž“, umesto „tata“.

- Moram da ga podsećam: "Ja sam tata. Ja sam tata!" - ispričao je Kejdž jednom prilikom.

Holivudski glumac je ponosan i na svoju titulu dede, koju je dobio 2014. nakon što su njegov sin Veston i tadašnja supruga Danijela dočekali sina Lusijana Ogustusa Kopolu Kejdža.

- Volim to. Svaku sekundu - izjavio je povodom toga što je postao deda.

Posle neuspešnog četvorodnevnog braka sa Erikom Koike u martu 2019, Kejdž nije odustao od ljubavi. Srećom, njegovi napori da pronađe srodnu dušu isplatili su se kada je upoznao 31 godinu mlađu Riko Šibatu u Šigi u Japanu.

- Mislio sam da je zapanjujuća i da imamo mnogo toga zajedničkog. I ona voli životinje, pa sam je pitao: "Imaš li kućne ljubimce?" Ona je odgovorila da ima dve leteće veverice, a ja sam pomisli u sebi da sam našao „onu“ - preneo je Kejdž utiske o tome kako je prvi put sreo svoju petu ženu.

Venčali su se godinu dana kasnije, 16. februara 2021. godine, na datum koji su izabrali u čast rođendana glumčevog pokojnog tate. Mlada je nosila ručno rađen japanski kimono za neveste iz Kjota. Par se sada sprema da dočeka svoju prvu zajedničku bebu.

- Moji dečaci su svi odrasli, a meni nedostaje odlazak u prodavnicu igračaka. Nedostaje mi pevanje uspavanki i ljuljanje u stolici za ljuljanje. Jedva čekam da se tome vratim - podelio je tada Kejdž novosti.

Govoreći u emisiji "The Keli Clarkson Show" u aprilu 2022, Kejdž je otkrio da je njegova nerođena beba devojčica i da će joj dati ime Lennon Augie. Priznao je koliko je bio oduševljen i koliko se raduje što će dočekati svoju devojčicu.

- Oduševljen sam. Biće to najveća avantura u mom životu!

Video: Salma Hajek izvela Toma Kruza na večeru i dogodila se histerija: Nije mogla da ga odbrani od žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    6. avgust 2022 | 00:48

    Nije zgoreg pomenuti da ovaj glumac preferira azijatkinje, kao i da mu se mlađi sin u Srbiji prevodu zove Supermen.

  • Sexo

    6. avgust 2022 | 08:11

    Sl.1 Ognjen Amidzic

  • Fredy

    6. avgust 2022 | 00:11

    Kidji to menja kao na traci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA