≫ 

U taksiju nije mogla da gleda neverstvo: Okrenula auto i ljubavnike ostavila ispred porodične kuće preljubnika

Ako radiš nešto ružno u mom autu, imam pravo da reagujem - tvrdi vozačica Ubera. Slučaj je postao viralan

  • 6
Žena

Printskrin: tiktok.com/@perfectly_unbroken

Roni, vozačica "Ubera" pokrenula je ozbiljnu debatu na društvenim mrežama, nakon što je 0bjavila kako je navodno razotkrila "aferu" oženjenog klijenta koji se vozio u njenim kolima, i to tako što je preljubnika i njegovu devojku ostavila ispred njegove porodične kuće.

U nedavnom video-snimku objavljenom na njenom "TikTok-u", Roni, vozačica iz Dalasa koja koristi nik @perfectli_unbroken, svoju objavu počinje objašnjenjem da je, dok je prilazila da pokupi mušteriju za novu vožnju, videla muškarca kako se ljubi i pozdravlja sa ženom i decom ispred svoje kuće, neposredno pre nego što je ušao u vozilo.

Samo što su startovali vožnju, Roni tvrdi da je njena mušterija odlučila da doda još jedno mesto stajanja tokom svoje vožnje i da je, kada su stigli na novu lokacije, automobilu prišla žena sa prtljagom. Kada je ušla u auto, kako priča Roni, žena se obratila čoveku rečima da joj je "tako drago što je pobegao od svoje proklete žene".

preljubnici

Foto: Shutterstock

Prema rečima vozačice, muškarac je potom poljubio ženu pored sebe, pre nego što se obratio Roni i rekao da menja lokaciju iskrcavanja. Korisnica "TikTok-a" je nastavila da se priseća kako je čula razgovor para o muškarčevoj ženi.

- Nastavili su da pričaju, a ona je potom rekla: "Znaš da sam umorna od toga da me zavlačiš. Kada ćeš ostaviti ženu?", na šta joj je on odgovorio: "Znaš da imam neke stvari koje moram da rešim, hajde da pričamo o tome kasnije." - prepričala je razgovor Roni.

Vozačica Ubera dalje navodi da je tada primetila da su oni svega osam kilometara udaljeni od porodične kuće preljubnika, i da je, s obzirom na to da je bila zgrožena, odlučila da reaguje na ono što se dešava u njenom automobilu.

Preljuba

Foto:Shutterstock

- Ovo je moj auto. Radim za sebe. Ja sam samostalni vozač - objasnila je ona.

- Ako odlučim da prekinem tvoju vožnju, to je moj izbor. Uber me neće otpustiti, Uber me neće zabraniti, Uber me se neće otarasiti. Ako radite nešto bezveze u mom autu, ja imam pravo da se pozabavim time ako smatram da je potrebno.

Roni potom otkriva da se stvari nisu završile baš najbolje za njenu mušteriju, kada je okrnula kola i odvezla ga nazad na adresu sa koje ga je i pokupila.

Kada su stigli tamo, naterala je njega i ženu da izađu iz njenog automobila, i ostavila preljubnike ispred porodične kuće nevernog muškarca.

- Ne postoji ništa gore od preljubnika - kritikovala ih je vozačica na "TikToku".

- Karma je prokleta. Budite bolji ljudi, budite bolji u životu. Nije se dobro završilo za njega danas, sigurna sam. Zato što su oboje imali svoj prtljag sa sobom i oboje su stajali u njegovom dvorištu kada sam otišla.

@perfectly_unbroken ♬ original sound - 🌻UnBreakable🌻

Od 26. septembra, video je imao više od 8,4 miliona pregleda, a neki korisnici "TikTok-a" u komentarima hvale Roni što je uradila "pravu stvar" i razotkrila aferu tog čoveka.

"Ne nose svi superheroji plašteve. Bravo za tebe dušo" - napisala je jedna osoba, dok je druga dodala: "Ovo je nešto najbolje što sam čuo posle dugo vremena".

Neki su iskoristili priliku da se našale na račun preljubnika i posavetovali Roni da je to bio pravi trenutak da "počne da trubi da bi ženi najavila da joj je muž kod kuće". Međutim, neki su i preispitivali odluku vozačice, tvrdeći da je ugrozla svoju bezbednost i da nije trebalo da otkrije navodnu neveru muškarca. Drugi, pak, dele mišljenje da bi drugačije postupili u toj situaciji.

"Nisam siguran u ovo. Nešto loše se moglo dogoditi. Plus njegova deca su bila tamo" - napisao je jedan korisnik "TikTok-a", a drugi se nadovezao: "Nikad se ne zna kakva je situacija. Budite oprezni".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki035

    1. oktobar 2022 | 11:45

    Njeno je da vozi gde je mušterija zahtevao a ne da bude sudija, da je mogla završila bi prava nebi bila vozač, za ovo nedela treba je tužiti.

  • y

    1. oktobar 2022 | 13:01

    Pravilno je uradila.😜🤷‍♀️👍

  • Alex

    3. oktobar 2022 | 21:04

    Neverovatno kako sebi ljudi svašta dopuštaju. Ti si hebeni uber vozač, ne pravednik i sudija, tako da je ovo apsolutno neprihvatljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA