≫ 

Ešton Kučer i Mila Kunis: Od prvog filmskog poljupca pred publikom do ljubavi za ceo život

Poznati par ne namerava da ostavi svoje nasledstvo deci, već da pokloni sve što ima u dobrotvorne svrhe

  • 0
Ašton Kučer, Ashton Kutcher, Mila Kunis,

Foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia

Zvezda serije „Dva i po muškarca“ Ešton Kučer i glumica iz filma „Crni labud“ Mila Kunis poznavali su se godinama pre nego što su postali zvanični par.

Njih dvoje su se prvi put sreli kada su zajedno glumili u "Veselim sedamdesetim", u kojoj su se i prvi put poljubili. Ne zato što su delili intimna osećanja, već zato što im je tako pisalo u scenariju. Kunisova, koja je tada bila tinejdžerka, kasnije je priznala da se jako zaljubila u Kučera i da je bila opsednuta njihovom scenom ljubljenja. Jer to joj je, kako je rekla, bio i prvi poljubac u životu.

S druge strane, maneken koji je upravo postao glumac, bio je podjednako nervozan. Mislio je da se Kunis ponašala kul i izgledalo mu je kao da je mlada glumica snimala takve scene hiljadu puta. Pomisao da je poljubi izazivala mu je "leptiriće u stomaku", i kako sam priznaje, taj prvi poljubac mu je bio - nervozan.

Danny Masterson, Deni Masterson, vesele sedamdesete

Foto: imdb.com

Na kraju su scene ljubljenja postale norma, a njih dvoje su se vremenom navikli na to za sve godine koliko je trajala hit emisije. Međutim, uprkos bajkovitom početku, ostali su samo prijatelji i romansa se nije razvila. Kunisova veruje da se sve dešava sa razlogom i upravo onako kako treba. Ona, zapravo, smatra da su oboje prvo morali da odrastu pre nego što su postali par kako bi bili prikladni jedno za drugo u budućnosti.

Pronalaženje sreće sa drugima

Nakon što se emisija završila i uprkos tome što su ostali prijatelji, par je otišao svojim putem i pokušao da pronađe sreću sa drugim ljudima.

Kučer je tada pronašao ljubav sa mnogo starijom glumicom od njega - Demi Mur. Njih dvoje su se upoznali 2003. na večeri zajedničkog prijatelja u Njujorku i uprkos tome što je između njih  15 godina razlike (Mur je imala 40, a Kučer 25 godina), odmah su "kliknuli". Kako je Murova više puta naglasila, njih dvoje su bili "potpuno usklađeni" i nova veza joj je izgledala kao preokret u životu, nakon gadnog razlaz sa bivšim mužem Brusom Vilisom, sa kojim ima troje dece.

Ešton Kučer Demi Mur

Foto: Shutterstock

Kako je Kučer oduvek znao da želi decu, zaprosio je Mur odmah nakon što je saznao da je ona trudna, ali su, nažalost, izgubili bebu u šestom mesecu. Kako prenosi portal "Amo Mama", oni su pokušali i nekoliko rundi vantelesne oplodnje, ali su se sve završile neuspešno.

Par se venčao u septembru 2005. u svom domu na Beverli Hilsu u prisustvu oko 100 gostiju. Glumica je kasnije tvrdila da je zbog braka sa Kučerom njena veza sa tri ćerke postala nemoguća, jer su one odbijale da razgovaraju sa njom.

Brak je uskoro postao prilično nategnut zbog tvrdnji o neverstvu i na kraju su se razveli 2011. godine. Mur je svoju odluku da raskine zajednicu objavila u saopštenju koje je objavio CNN, dok je Kučer objavio tvit: „Brak je jedna od najtežih stvari na svetu i, nažalost, ponekad propadne."

Macaulay Culkin Mila Kunis

Foto: HANDOUT / Getty images / Profimedia

S druge strane, Kunis je takođe pronašla ljubav, i to sa glumcem iz filma "Sam u kući" Makolijem Kalkinom. Njih dvoje su bili u vezi od decembra 2002. i trajali su godinama pre nego što su se razišli u januaru 2011. godine

Vrtoglava romansa Aštona i Mile

Nakon što su njihove veze završile u ćorsokacima, Kunisova i Kučer  ponovo su se povezali tokom 69. dodele Zlatnog globusa. Kunis je ispričala kako je uočila zgodnog muškarca ispred sebe i nastavila da ga odmerava, nesvesna da je to neko koga poznaje godinama. Kaže da ga je prepoznala tek kada se okrenuo i nije mogla da veruje da je to on.

- Bila sam u šoku. "O moj Bože, to je Kuč'!" - ispričala je jednom prilikom.

Počeli su da razgovaraju, a on ju je pozvao na svoju zabavu. Pao je i prvi pravi poljubac tokom te zabave, nakon čega su počeli redovno da se druže. Zapravo, oboje su se ležerno zabavljali, svesni da ne žele ništa dugoročno, pogotovo ne brak.

Mila Kunis Ešton Kučer Ashton Kutcher

Foto: Profimedia/SplashNews.com/Xavier Collin/Image Press Agency

Međutim, ljubav ne bira. Kučer je tako tek nedavno na svom "Tik Tok" nalogu priznao na koji način je izjavio svojoj devojci prvi put da je voli. Kako kaže, pojavio u njenoj kući pijan u dva ujutru i počeo da vrišti iz sveg glasa: „Ti i tekila me izluđujete!“

Zatim je izjavio da je voli, na šta ga je ona zamolila da to ne govori ako stvarno ne misli tako. Rekla mu je da će znati da je to istina samo ako se i dalje bude tako oseća ujutru. I eto, kada se otreznio sledećeg dana, ponovio je da je voli i odlučili su da ozbiljnije shvate svoju vezu.

@onepeloton Kenny Chesney = GOATed wingman 💘 ♬ original sound - Peloton

Par se navodno verio u februaru 2014. godine, a izvori kažu da je na glumici viđen prekrasan "tifani" verenički prsten. Nekoliko meseci kasnije, Kunis je u emisiji Elen Dedženeris objavila da je trudna sa njihovom prvom bebom.

Ćerku Vajat Izabel Kučer dočekali su 1. oktobra 2014, a sledeće godine, u julu 2015, njih dvoje su venčali na tajnoj ceremoniji u "Tajnom vrtu" na Pariš ranču u Ouk Glenu u Kaliforniji.

- Počeli smo da se zabavljamo sa idejom da se nikada nećemo venčati, a već ​godinu dana kasnije, bili smo u fazonu "hajde sutra da se venčamo" - izjavila je Kunisova tada za "People" magazin.

Decu uče da budu nezavisni

Kunis i Kučer su danas roditelji dvoje dece. Postali su roditelji po drugi put kada su dočekali sina Dimitrija Portvuda Kučera u novembru 2016. godine.

S ozbirom na to da su oboje megaplanetarne zvezde, i Kučer i Kunisova su oprezni sa svojim tehnikama roditeljstva i pokušavaju da odgajaju svoju decu što je moguće normalnije. Kučer često navodi da se oboje trude da ne razmaze svoju decu. Nastoje da ih nauče da se oslanjaju na sopstvene talente i sposobnosti umesto da zavise od uspeha svojih roditelja kako bi krenuli napred.

Zapravo, on je izjavio da planira da ih nauči da budu snalažljivi i da ne planira da osnuje poverenički fond za njih. Glumac ističe da će im pomoći da budu nezavisni i da ulažu u svoje ideje u budućnosti, sve dok su sjajni, ali, kako kaže, ne planira da im ostavi nikakvo nasledstvo jer namerava da svoj novac pokloni u dobrotvorne svrhe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA