Ovako ćete znati da mu je stalo: Muškarac vam na ovaj način poručuje da gaji osećanja prema vama

Momak može pokazati svoju privrženost tako što će vam dati iskrene komplimente ili izraziti svoju iskrenu zahvalnost

  • 0
ljubavni par, zaljubljeni, zaljubljenost, devojka i dečko, muškarac, brada Foto: Shutterstock

Razumljivo je da na početku ljubavnog odnosa sumnjate u to kako vas vidi partner i da li gaji ikakva osećanja prema vama. Za muškarce se tvrdi da su jako rezervisani kada je pokazivanje emocija u pitanju i da su uvek na oprezu. Uprkos činjenici da možda nije eksplicitan, on sigurno pokazuje znake da mu je stalo do vas. Ovo su samo neki od mnogih znakova, piše "Pinkvilla".

1. On izražava zahvalnost

Ako čini da se osećate cenjeno, to je jedan od očiglednih znakova da mu je mnogo stalo do vas. Često izražavanje zahvalnosti partneru razvija pozitivne emocije, poboljšava blagostanje i zadovoljstvo u vezi. Momak može pokazati svoju privrženost tako što će vam dati iskrene komplimente ili izraziti svoju iskrenu zahvalnost.

2. On je iskren prema vama

To će se jednostavno osetiti i vi nećete morati da vršite pritisak na njega postavljajući mu milion pitanja kako biste došli do odgovora. On će vam sam saopštiti šta misli, čemu se nada, kako mu je prošao dan i sve detalje o kojima vi možda brinete - gde je izašao, sa kim i slično.

3. On vas ceni

Kako možete zaključiti da je muškarcu stalo do vas? Posmatrajte kako se osećate dok ste zajedno. Kada ste zajedno, da li osećate neku nelagodnost, stid ili vam je loše u stomaku, ili se osećate cenjeno, poštovano i kao da ste jedina osoba na svetu?

4. On poštuje vaš prostor i vreme

Ako te postavili zdrave granice, posmatrajte način na koji on reaguje i kako ih prihvata. Ukoliko mu je drago što vi ne želite da budete pod njegovom kontrolom i on pod vašom, jasno vam je da ima zdrava razmišljanja. Čovek koji vas ceni i poštuje nikada neće biti posesivan, niti će sebi dozvoliti da vrši bilo kakav pritisak na vas.

5. Planira iznenađenja

Ovo može biti poseban izlazak, improvizovano putovanje ili vaš omiljeni slatkiš. Bilo kakva sitnica kojom se trudi da vam popravi dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA