≫ 

On je 23 godine stariji od nje, a ona tvrdi da je razlika deo magije: "Ja svog muža održavam mladim"

Za brak kakav oni imaju godine zaista jesu samo broj

  • 2
Razlika u godinama Foto: Shutterstock

Karolin je Amerikanka, a njen muž je Italijan. Između njih dvoje je 23 godine razlike, što svakako ima uticaj i na njihov brak i poglede na život. Prvenstveno zato što su odgajani u dve potpuno različite kulture i što imaju različite poglede na politiku.

Bezuslovno se vole i brak funkcioniše, a ona ističe da su razlike zapravo deo magije.

On uvek mora da ima poslednju reč

Iako je njen muž rođen u Luksemburgu, veći deo svog života živi u Italiji.

- Italijanski muškarci u suštini mogu biti kao odrasla deca - uvek žele svoj put, nikada ne žele da im se kaže ne, uvek imaju prvu i poslednju reč, posebno ako su stariji i misle da znaju bolje od vas - piše Karolin.

- Ja sam Amerikanka iz Njujorka. Ponekad se mogu pojaviti italijanski načini gledanja na život mog muža, ali ja stojim na svojim nogama i govorim u svoje ime. Nikada nisam dozvolila svom mužu da pobedi samo zato što je Italijan i stariji i zato što živimo na njegovom terenu u Italiji. Naučite da birate oko čega se borite. Ali bez obzira na sve, svađa se ne dobija samo zato što on veruje da je uvek u pravu na osnovu svojih godina.

Razlikuju im se prijateljstva, ali i energija

Karolin kaže da ponekad uživa u izazovu sa starijim muškarcem iz tako drugačije kulture. To je drži na nogama, jakom i stalno uči nove stvari.

- Naša razlika u godinama je izazvala neke probleme, ali nijedan brak nije savršen i bez problema. Moj muž je imao ceo život preda mnom i uspešno je vodio sopstveni posao. Kada smo odlučili da se venčamo i znali da ćemo zasnovati porodicu, predložila sam mu da uspori i koncentriše se na to da bude porodičan čovek - ističe.

- Određene stvari postaju očiglednije zbog naše razlike u godinama; jedna stvar koju nikada ne bih pomislio je naša grupa prijatelja. Moj muž ima prijatelje iz detinjstva koji imaju decu mojih godina, dok ja imam drugarice koje su, kao i ja, mame sa bebama. Imati prijatelje sa kojima se mogu povezati je veoma važno za moje blagostanje. Sa prijateljima mog muža ne mogu da razgovaram o prekretnicama naših beba.

Njen muž, koji ima sina iz prvog braka, opuštenije gleda na roditeljstvo od nje, pogotovo što nema energiju koju ona ima da po ceo dan trči za četvorogodišnjom ćerkom.

- Ponekad, kada smo napolju, vidim da nas ljudi gledaju, a mene su u raznim prilikama zamenili za ćerku mog muža. Ali nije me briga. Godine su zaista samo broj. Ja svog muža održavam mladim, a on mene drži na nogama. I ne bih drugačije - piše Karolin, a prenosi "Insajder".

Video: Udala se za nekoliko decenija starijeg muškarca: Ovim sminkom je začepila ustao onima što je osuđuju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARČIBALD

    6. januar 2023 | 18:25

    Žena mlađa 23 godine,vrti sat svom muškarcu unazad. Znam to. Moja je mlađa od mene 23 godine.

  • Mix

    6. januar 2023 | 20:51

    Tako i treba..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA