Devojka 2 godine išla 6 puta nedeljno na ljubavne sastanke: "Nisam morala da kupujem hranu"

Nju na društvenoj mreži "TikTok" prati više od 2,3 miliona ljudi

  • 0

Tiktokerka Vivijan Tu postala je poznata kada je objavila video-snimak u kom otkriva da je čak dve godine godine išla na ljubavne sastanke kako bi izbegla kupovinu namirnica.

- Između 2016. i 2018. godine nijednom nisam kupila namirnice i spremila hranu kod kuće. Mislim da sam ljubavnim sastancima uštedila oko 150 evra mesečno - kaže ona.

Njen video je "brzinom svetlosti" postao viralan, a mnogo je bilo ljudi koji su je nazvali "sponzorušom" i osudili njene postupke.

@yourrichbff Between 2016-2018 I didnt buy groceries once. Probably saved about $150 a week. #money #lifehack #finance #dating #nyc ♬ jealous girl lana del rey - h.

Međutim, Vivijan je nedavno objasnila da nije počela da ide na sastanke samo zbog hrane, ali priznaje da je primetila da na taj način štedi dosta novca.

- Zarađivala dosta novca u tom periodu, hrana je bila zaista skupa. U početku nisam svesno išla na sastanke da bih jela, ali posle nekog perioda sam počela da osećam olakšanje što ne kuvam i ne trošim novac - kaže ona.

Iako je mislila da će negativni komentari posle ovog objašnjenja prestati, Vivijan se ipak prevarila.

- I dalje je veoma ružno. Zamisli da ti momci sada vide ove videe. Baš sebično - napisao je jedan čovek.

- E, to se zove toksična žena - dodao je drugi.

Međutim, bilo je i onih koji su je podržali i rekli da je bolje "radite pametnije, a ne teže".

- Ne vidim problem. Devojka u svakom smislu izvlači najbolje iz svake situacije - napisala je korisnica društvene mreže "TikTok".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA