Vreme čitanja: oko 1 min.

Volim svoj verenički prsten iako nije dijamantski: Ljudi kažu da je dečko mogao da potroši više novca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi smatraju da je neophodno da verenički prsten sadrži dijamant

  • 0

Iako su joj mnogi poručili da je dečko mogao da potroši malo više novca na prsten kojim ju je zaprosio, ona je sasvim zadovoljna njegovim izborom.

Klaudija Opria objavila je na svom profilu na Tik Toku svoj verenički prsten koji nije dijamantski već od moisanita koji je laboratorijski uzgojen mineral, prenosi "The Sun".

Budući da je kamen bio samo delić cene dijamanta, 25-godišnjakinja se susrela sa oštrim komentarima o prstenu.

Stvar je u tome što njen verenik uopšte nije štedeo na kupovini prstena, zapravo izdvojio je 4.600 dolara za sam dizajn.

Iako su joj mnogi poručili da je dečko trebalo da joj kupi dijamantski prsten, ova devojka iz Sidneja imala je da poruči samo jedno.

- Umorna sam od žena koje maltretiraju druge žene jer misle da njihov verenički prsten vredi manje jer košta manje novca.

@partygirlclauds my experience planning my own engagement and designing my own ring #engagement #2023bride #wedding ♬ original sound - LIFESTYLE ✨ WEDDINGS

- Verenički prsten treba da košta onoliko koliko ste vi i vaš partner u mogućnosti da ga finansijski priuštite - dodala je ona i priznala kako je sama isplanirala celu njihovu veridbu.

Klaudija smatra da nije fer da se od muškaraca očekuje da ceo život rade kako bi kupili ili otplatili jedan verenički prsten koji može da košta i 10 hiljada dolara.

Ona kaže kako je sama izabrala ovaj prsten jer je želela da novac zajednički potroše na neki drugačiji način.

- Najvažnije je da li vas partner voli i da li mu je stalo do vas, a ne koliko novca je potrošio na prsten - kazala je ona.

- Iskreno više preferiram jeftinije prstenje iz straha da bih mogla da ih izgubim ili da mi neko ukrade - napisala je jedna korisnica Tik Toka.

- Moj je koštao 50 dolara i znači mi više nego bilo koji masivni dijamant - mišljenja je druga komentatorka.

Da li mislite da je neophodno da verenički prsten bude skupocen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA