Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 25 godina i dva braka iza sebe: Ne zanimaju je zlobni komentari, sa novim mužem čeka dete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako ima samo 25 godina, ona iza sebe ima dva braka, ali, kako kaže svi, u životu prave greške

  • 0

Jedna devojka je na svom "Tik Toku" otvoreno govorila o tome kako iza sebe već ima dva braka, a da joj je sadašnji suprug neodoljivo privlačan.

Olivija Li je u videu na Tik Toku objasnila kako je sa svojih 25 godina uspela da ima dva braka iza sebe, ali da je sada ponovo srećno udata, piše "The Sun".

Olivija, koja je trenutno u sedmom mesecu trudnoće, često dobija pitanja tipa "kako je uspela da sa tako malo godina već ima iza sebe dva braka", ali ona to opravdava činjenicom da svi ponekad u životu grešimo.

Iako joj neki ne veruju, ona kaže da je treći brak, u kojem se nalazi, nešto što će trajatu zauvek, uz komentar da prethodna dva braka ne računa.

Ona svoje profile na društvenim mrežama koristi da bi odgovorila kritičarima koji je posramljuju jer je imala više brakova.

- Ne stidim se svoje prošlosti. Postoje ljudi koji ne žure da se uzmu pa se na kraju ipak raziđu nakon nekog vremena. Život se dešava, ne zanima me da li me osuđujete - rekla je ova devojka.

Pored komentara koji su kritikovali njenu brzopletost, mnoge žene su se identifikovale sa njenom sudbinom, pa su pisale da su i same bile u braku nekoliko puta pre nego što su pronašle pravu osobu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA