Vreme čitanja: oko 3 min.

Njihova veza bila je poput bajke, a onda je isplivala istina: Sve vreme ga je kod kuće čekala trudna devojka

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sve je bilo previše lepo da bi bilo istinito

  • 0

Britanka koja je otišla na romantično putovanje sa muškarcem kojeg je upoznala na "Tinderu" doživela je neprijatno iznenađenje odmah po povratku. Čovek za koga je mislila da je njena najveća ljubav zapravo je sve to vreme imao devojku kod kuće, i to trudnu.

Medelin (22) mislila je da je upoznala muškarca svojih snova u decembru 2022. nakon što se na popularnoj dejting aplikaciji "Tinder" uparila sa muškarcem za kojeg je rekla da se zove Džejson, koji je tvrdio da ima 32 godine, samo da bi saznala da zapravo sve vreme živi u zabludi.

- Nikada u životu nisam bila na sastanku sa nekim sa "Tindera", pa sam se uplašila - otkrila je Medelin.

- Na našem prvom sastanku sreli smo se u tri popodne. Nisam imala nameru da se zadržavam predugo, a onda je odjednom bilo 10 uveče. Razgovarali smo o budućnosti. Bukvalno smo se složili oko svega: kada želimo decu, kakvi želimo da nam budu životi, kakva želimo da bude naša budućnost i tako smo se dobro slagali. Zvučalo je previše dobro da bi bilo istinito, a to je zato što je tako bilo.

Prema njenim rečima, burna romansa se dogodila tako brzo da nije imala vremena da obrati pažnju na crvene zastavice.

- Bila je to burna romansa. Cela stvar se desila tako brzo. Nisam imala osećaj da nešto nije u redu. On se pretvarao da je veoma povučen, rekao je da nije imao mnogo sreće sa ženama i da je bio fokusiran na svoj posao, ali sada je spreman da nađe nekoga.

@mjayeex You seriously cant make it up. It was like a scene out of jeremy kyle! #fyp #cantmakeitup #drama ♬ stream escapism - #1 worth it. stan

Tri meseca nakon njihove bajke, Medelin i Džejson su odlučili da zajedno odu na jednonedeljno putovanje u Španiju.

Putovanje se završilo kada su stigli na aerodrom u Ist Midlendsu, a tamo ih je dočekala Džejsonova trudna devojka i njena porodica.

- Kada smo sleteli na aerodrom u Ist Midlendsu, ova devojka mi je prišla i rekla: "Ja sam njegova devojka, porodiću se za dve nedelje". Bukvalno sam pala u šok, šok celog tela. Nikada nisam osetila ništa slično. Nisam to očekivala ni najmanje. Bila sam tamo misleći da ćemo se venčati, da ovo je momak za mene, i odjednom ima potpuno drugačiji život iza mojih leđa - priča prevarena devojka.

Devojka njenog dečka joj je potom rekla joj da ona nije prva žena sa kojom ju je prevario i da on zapravo ima 37 godina. Ali to je bio samo vrh ledenog brega.

- Lagao je o svom prezimenu. Ukucala sam na "Fejsbuku" njegovo prezime i pojavio se njegov nalog sa slikama njega i njegove devojke.

Takođe je rekla da je saznala da Džejson ima još jednog sina o kome nikome nije pričao. Džejson je pokušao da je kontaktira nakon što je pobegla sa lica mesta i pokušao da objasni da je bivša mentalno nestabilna.

- Lagao me je i rekao da je ona samo "luda bivša" koja ima mentalne probleme.

Medelin je objavila o burnoj romansi na svom "TikTok-u" i od tada je u kontaktu sa Džejsonovom devojkom.

- Njegova devojka je slutila da je na odmoru sa drugom devojkom. Bila je apsolutno divna. Rekla je da ovo nije prvi put da je varao i da neće biti poslednji put.

- Osećala sam se užasno, jer sam se osećala kao loša osoba iako nisam imala nikakve veze s tim. Nikada ne bih sanjača da izlazim sa nekim ko ima porodicu. Nikada nisam želela da budem umešana u bilo šta od ovoga, i to sam jasno rekla njegovoj devojci.

Cela situacija ju je uplašila i od tada je zauvek izbrisala "Tinder", piše "NY Post".

(Telegraf.rs)

Video: "Tražio je da platim polovinu računa": Marinino iskustvo sa sastanka pokrenulo lavinu komentara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA